Offerte aanvragen Meer informatie

De Vereeniging

In café De Vereeniging in de wijk Feijenoord gebeurde het op 19 juli 1908: de oprichting van de voetbalclub die meer dan een eeuw later door het leven gaat als Feyenoord. Een meer geschikte naam voor de stijlvolle Britse pub in De Kuip dan ‘De Vereeniging’ is dus niet denkbaar. De zaal is apart te boeken, maar kan ook dienen als subruimte in combinatie met de Van Beuningenzaal en de Van Zandvlietzaal.
  • Geschikt voor 40 tot 230 personen

  • Authentiek (monumentaal pand); ideale omgeving voor een borrel of feest

  • Aansluitend terras aan de Olympiazijde

  • Gratis parkeren en openbaar vervoer op loopafstand

  • Sfeervol dankzij de houten elementen

Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure
aa5a25b18d072a876fdd2fdd082a09d5_2000_2000.jpg
17c6d679e4a6117968fd76b5cd844c6b_2000_2000.jpg
1826fb7bbb518028b032c4f57d4ece7e_2000_2000.jpg

Ruim en toch intiem

Alle drie de zalen bevinden zich aan de Olympiazijde; de authentieke zijde van het stadion met prachtige glas in lood ramen en industriële elementen. Voor De Vereeniging vind je een groot terras, waar de zon tot in de late uurtjes schijnt. Nuttig een biertje op dit uitnodigende terras, of proost binnen op de successen die behaald zijn of nog gaan komen. De Vereeniging is uitgesproken. De centrale bar en warme kleuren geven je direct een intiem gevoel. Hier is borrelen of feesten met collega’s één en al gezelligheid.

Hapje en drankje

Gelegen aan de monumentale Olympiazijde is de Vereeniging een echte authentieke zaal in De Kuip. Zowel middelgrote als grote groepen kunnen hier rondom een evenement terecht voor een hapje en een drankje. Ook hier ademt alles Feyenoord. Niet zo gek, als in het gelijknamige café ruim honderd jaar geleden de club is opgericht.Maatwerk

Deze ruimte kan voorzien worden van aankleding op maat om je collega’s en/of gasten nog meer in de feeststemming te krijgen. Ook niet geheel onbelangrijk: de zaal is voorzien van gratis wifi en toegankelijk voor invaliden. Toch op zoek naar afwisseling tijdens het feest? Wat dacht je van een rondleiding door de imposante Kuip om vervolgens geïnspireerd de sessie voort te zetten. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de vergadering of brainstormsessie te combineren met de uitgebreide culinaire mogelijkheden

Goede bereikbaarheid

Je komt samen in De Kuip. De locatie wordt geroemd om haar bereikbaarheid. Het stadion is snel te bereiken voor bijvoorbeeld een congres of feest via de A16 of met het openbaar vervoer. Bezoekers hoeven zich geen zorgen te maken over het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft de beschikking over 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe in een drukke stad als Rotterdam.
 

Interesse?

Wil je een evenement organiseren in De Kuip of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan via onderstaande button!

Offerte aanvragen

Over De Vereeniging

Deze ruimte dankt zijn naam aan de plek waar de geschiedenis van Feyenoord begon: café De Vereeniging. Hier werd door vijf jongemannen op 19 juni 1908 een voetbalclub opgericht onder de naam ‘Wilhelmina’, de voorloper van Feyenoord.