360 Tour
Offerte aanvragen Boek jouw tour

De Vereeniging

De Vereeniging is stiekem misschien wel de gezelligste ruimte van De Kuip. De grote bar en de pub-uitstraling maken dit de perfecte plek voor een gezellige borrel, sfeervol feest of ongedwongen diner.

  • Geschikt voor maximaal 200 personen

  • Ideale ruimte voor feest, borrel of diner

  • Groot buitenterras op het zuidwesten

  • Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur

  • Maatwerk mogelijk

Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure
aa5a25b18d072a876fdd2fdd082a09d5_2000_2000.jpg
17c6d679e4a6117968fd76b5cd844c6b_2000_2000.jpg
1826fb7bbb518028b032c4f57d4ece7e_2000_2000.jpg

Ideale plek voor feest of borrel

De Vereeniging dankt zijn naam aan Café De Vereeniging, waar op 19 juli 1908 een aantal vrienden besloot om Feyenoord op te richten. De moderne versie van dit café is een stijlvolle Britse pub, met een grote bar, sfeervolle verlichting en een industriële uitstraling, dankzij de combinatie van hout, bakstenen en staal. Het maakt De Vereeniging dé plek voor bijvoorbeeld een (personeels)feest, (kerst- of nieuwjaars)borrel of een ongedwongen diner voor middelgrote gezelschappen.

 

Groot buitenterras

Uniek aan De Vereeniging is het grote buitenterras op de buitenring van De Kuip. Hier geniet je van een lekker hapje en een drankje tot de zon onder gaat. Het is niet voor niets dat vele Feyenoord-supporters hier voor of na de wedstrijd verzamelen om met een biertje in de hand voor- of na te beschouwen. Aan de andere kant loop je vanuit De Vereeniging zo de binnenring van De Kuip op, waar je bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit kunt organiseren. Hiervandaan heb je een verbluffend uitzicht op het prachtige stadion. Nóg een dik pluspunt van deze zaal!

 

Combinatie met andere ruimtes

De Vereeniging is perfect geschikt om af te huren als losse zaal. De zaal is apart te boeken, maar kan ook dienen als subruimte in combinatie met de Van Beuningenzaal en de Van Zandvlietzaal. Heb je de beschikking over het gehele Olympiagebouw, dan kun je zo’n 1.000 gasten kwijt.

Maatwerk

Uiteraard kunnen we De Vereeniging volledig naar jouw wensen aankleden, zodat jij jouw gasten nog meer kunt inspireren. Ook kun je gebruik maken van onze uitgebreide culinaire mogelijkheden, samengesteld door onze ervaren keukenbrigade. En een rondleiding door De Kuip mag natuurlijk niet ontbreken als onderdeel van jouw evenement.

Interesse?

Meer weten over het organiseren van een evenement in de Vereeniging? Vraag een offerte aan via onderstaande button. Bekijk hier het volledige overzicht van onze zalen en ruimtes tot 250 personen.

 

Offerte aanvragen

Over De Vereeniging

Deze ruimte dankt zijn naam aan de plek waar de geschiedenis van Feyenoord begon: café De Vereeniging. Hier werd door vijf jongemannen op 19 juni 1908 een voetbalclub opgericht onder de naam ‘Wilhelmina’, de voorloper van Feyenoord.