Offerte aanvragen Boek jouw tour

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u veelgestelde vragen door aandeelhouders van Stadion Feijenoord N.V.

Bij welke wedstrijden/evenementen heb ik met mijn aandeelhouderskaart toegang tot De Kuip?
Aandeelhouders hebben vrij toegang tot alle voetbalwedstrijden welke door Feyenoord Rotterdam N.V. worden georganiseerd in De Kuip. Hieronder vallen onder meer de volgende thuiswedstrijden:

  • Competitie- en eventuele play-off wedstrijden;
  • Vriendschappelijke wedstrijden;
  • KNVB Bekerwedstrijden (t/m halve finale);
  • Europese wedstrijden.

 
Bij overige wedstrijden of evenementen (zoals bijvoorbeeld de KNVB bekerfinale, wedstrijden van het Nederlands Elftal en overige evenementen) heeft Stadion Feijenoord N.V. een inspanningsverplichting. Dit betekent dat Stadion Feijenoord N.V. voor de betreffende evenementen een maximale inspanning zal doen om het voor de aandeelhouders mogelijk te maken kaarten aan te schaffen. Per evenement zal de aandeelhouder worden geïnformeerd over de wijze waarop het kopen van kaarten door Stadion Feijenoord N.V. wordt gefaciliteerd.

Wat doe ik als ik mijn aandeelhouderskaart kwijt ben of deze is beschadigd?
Neemt u hiervoor contact op met Feyenoord Service en Tickets. Dit kan telefonisch via 0900-1908 (lokaal tarief). Zij zijn op werkdagen van 9:00 uur tot 20:00 uur bereikbaar. Indien u er vlak voor een thuiswedstrijd van Feyenoord achter komt dat u uw aandeelhouderskaart kwijt bent of dat deze is beschadigd, raden wij u aan telefonisch contact met Feyenoord Service en Tickets op te nemen en direct met hen afstemmen hoe u aan een vervangende kaart komt voor de te spelen thuiswedstrijd van Feyenoord.

Hoe kan ik een kaart bijkopen voor een thuiswedstrijd van Feyenoord?
Het bijkopen van extra wedstrijdkaarten gaat via de ticketshop van Feyenoord.

  1. U gaat naar de Feyenoord Online Ticketshop.

  2. U klikt op 'Login' om in te loggen met uw accountgegevens.
    Feyenoord heeft iedere relatie waarvan een e-mail adres in hun systeem bekend is een e-mail gestuurd met daarin hun inloggegevens (inlogcode en wachtwoord). Indien u geen e-mail van Feyenoord heeft ontvangen, betekend dit dat uw e-mail adres onbekend is in hun systeem of dat daar (wellicht) een foutief e-mail adres staat. Neemt u in dat geval contact op met Feyenoord Service en Tickets via 0900-1908 (lokaal tarief).

  3. Nadat u heeft ingelogd kunt u voor de thuiswedstrijden waarvan de kaartverkoop is gestart een kaartje kopen. U klikt op ‘Tickets’ bij de thuiswedstrijd van uw keuze waarna u doorgelinkt wordt naar de ticketshop.

Indien u problemen ondervind bij het aanmaken van een account of het kopen van kaartjes, neemt u dan contact op met Feyenoord Service en Tickets via 0900-1908 (lokal tarief).

Ik ben verhuisd, aan wie geef ik mijn adreswijziging door?
Uw adreswijziging kunt u mailen naar: [email protected].

Hoe kan ik een (jaar)parkeerkaart kopen?
Neemt u hiervoor contact op met Feyenoord Service en Tickets via het telefoonnummer 0900-1908. Vanaf het moment dat de seizoenkaarten voor het nieuwe seizoen verkocht of verlengd kunnen worden bij Feyenoord, is het mogelijk om via de website van Feyenoord een jaarparkeerkaart te kopen. Hiervoor doet u alsof u een seizoenkaart wilt kopen. U vult uw gegevens in en komt dan in een scherm waar u een vak kunt kiezen. Hier tussen ziet u de mogelijkheid om een jaarparkeerkaart te kiezen en te kopen. Tevens is er een mogelijkheid om per wedstrijd een parkeerkaart te kopen. Gaat u hiervoor naar de ticketshop van Feyenoord. Onder de vermelde thuiswedstrijden vindt u de mogelijkheid om door te klikken voor het kopen van parkeerkaarten per wedstrijd.

Ik wil een aandeel (ver)kopen, hoe doe ik dit?
De Vereniging van Aandeelhouders Stadion Feijenoord (VASF) bemiddelt in de aan- en verkoop van aandelen. Stuurt u hiervoor een e-mail naar: [email protected] of klik op bijgaande link voor nadere informatie over de VASF: www.vasf.nl. Ik kan mijn aandeelbewijs niet vinden, wat nu? Het is mogelijk om een duplicaat-aandeel aan te maken. De kosten hiervoor bedragen € 11,50 (incl. BTW) per duplicaat-aandeel. Het duplicaat-aandeel kan aangevraagd worden de aandeelhouder door het sturen van een e-mail naar: [email protected].

Ik kan mijn aandeelbewijs niet vinden, wat nu?
Het is mogelijk om een duplicaat-aandeel aan te maken. De kosten hiervoor bedragen € 11,50 (incl. BTW) per duplicaat-aandeel. Het duplicaat-aandeel kan aangevraagd worden de aandeelhouder door het sturen van een e-mail naar: [email protected].

Hoe kan een aandeel worden overgedragen?
De aandelen van Stadion Feijenoord N.V. zijn 'aandelen op naam'. Dit betekent dat de verkoop van deze aandelen altijd middels een notariële akte dient te geschieden. Na het passeren van de akte dient deze tezamen met het aandeel opgestuurd te worden naar:

Stadion Feijenoord N.V.
T.a.v. aandeelhoudersadministratie
Postbus 9649
3007 AP ROTTERDAM

Wat dient er te gebeuren als de eigenaar van een aandeel is overleden?
Neemt u hiervoor contact op met de aandeelhoudersadministratie van Stadion Feijenoord N.V. middels een e-mail naar [email protected].

In welke vakken bevinden zich de aandeelhouderszitplaatsen en kan ik verplaatsen?
De aandeelhouders hebben hun zitplaatsen in vak A, B,C en Olympiaterras (OT). Een zitplaats in een ander vak is niet mogelijk. Met bijbetaling (en alleen indien beschikbaar) kan een aandeelhouder zijn zitplaats in vak B of C upgraden naar een zitplaats op vak A of Olympiaterras. Indien u uw zitplaats naar vak A of Olympiaterras wilt upgraden, neemt u dan contact op met de aandeelhoudersadministratie van Stadion Feijenoord N.V. Indien u in uw huidige vak B of C wilt verplaatsen of wilt kijken of er een mogelijkheid is om uw zitplaatsen bij elkaar te krijgen, kunt u contact opnemen met Feyenoord Service en Tickets (0900-1908) en bij hen navragen welke mogelijkheden er zijn binnen deze vakken.

Kan ik mijn zitplaatsen omzetten naar vak A of het Olympiaterras (OT)?
Dat is mogelijk indien er plaatsen beschikbaar zijn. Op dit moment zijn alle beschikbare plaatsen vergeven. Indien u geïnteresseerd bent in een zitplaats op vak A of het Olympiaterras kunt u een e-mail sturen naar [email protected]. Wij zullen dan contact met u opnemen op het moment dat er plekken beschikbaar komen.

Hoe kan ik toegang krijgen tot de Van Zandvlietzaal?
De Van Zandvlietzaal is uitsluitend toegankelijk voor de kaarthouders van vak A en Olympiaterras. Vanwege de beperkte capaciteit van deze zaal is het helaas niet mogelijk om separaat een zaalkaart aan te schaffen.

Ik kan niet naar de wedstrijd, kan ik mijn eenmalig zitplaats verkopen?
De enige officiële manier om uw zitplaats (éénmalig) te verkopen is via Feyenoord Ticket Exchange. Ga naar de website van Feyenoord Ticket Exchange om u hier te registeren en uw zitplaats te koop aan te bieden. Indien registreren niet lukt, kunt u contact opnemen met Feyenoord Service en Tickets (0900-1908). Iedere andere manier waarop u uw zitplaats te koop aanbiedt kan worden gezien als zwarthandel.

Waar kan ik terecht voor gevonden/verloren voorwerpen?
Ben je iets verloren in of rondom het stadion of heb je juist iets gevonden? Laat het ons weten via onze iLost-pagina. Je komt op de juiste pagina terecht door hier te klikken. Heel vaak lukt het ons om voorwerpen weer aan de rechtmatige eigenaar terug te geven.