Offerte aanvragen Meer informatie

Puck van Heel zaal

Presentatie, lezing of een feestavond? De Puck van Heel zaal is eigenlijk voor alle gelegenheden geschikt. In deze grote ruimte kun je gemakkelijk honderden mensen kwijt. De schermen op strategische locaties zorgen ervoor dat niemand iets hoeft te missen van een presentatie of lezing in Rotterdam. De Puck van Heel zaal is gemakkelijk te vergroten door de Coen Moulijn zaal en/of de Jan Linssen zaal erbij te betrekken.
  • Geschikt voor 60 tot 250 personen

  • Flexibel in te delen, perfect voor een congres of feest

  • Gratis wifi en moderne audiovisuele faciliteiten

  • 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur

  • Te combineren met rondleiding door het stadion

Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure
3b8f5b1e265b16c0668453f5959bbf44_2000_2000.jpg
410f4082715943d7e6abadb1a021d11a_2000_2000.jpg
069edc475d566ce2c6f1cb7fd64f8298_2000_2000.jpg
Puck van Heel was de technisch begaafde middenvelder betrokken bij alle grote vooroorlogse successen van Feyenoord en groeide uit tot een boegbeeld van de club. Ook de naar hem vernoemde zaal is prominent aanwezig in De Kuip. Door de afmetingen is het mogelijk veel gasten te ontvangen in de zaal, die door de aankleding en de afbeeldingen op de ramen echter geen moment zijn intimiteit verliest.

Breed inzetbaar

Congressen en symposiums, dat is waar de Puck van Heel zaal zich bijvoorbeeld voor leent. Het overdragen van kennis is in deze ruimte uitstekend te doen. De benodigde audiovisuele apparatuur is aanwezig, net als de juiste akoestiek voor dergelijke evenementen. Liever iets te vieren? Ook een feest wordt een gegarandeerd succes dankzij de overzichtelijke en grote ruimte die naar wens is in te delen. Voor middelgrote groepen is de Puck van Heel zaal een zeer interessante optie.

Plattegrond Puck van Heel zaal

Maatwerk

Deze ruimte kan voorzien worden van aankleding op maat om je collega’s en/of gasten nog meer te inspireren. Ook niet geheel onbelangrijk: de zaal is voorzien van gratis wifi en toegankelijk voor invaliden. Door de natuurlijke lichtinval aan een zijde van de zaal blijft het gezelschap scherp. Toch op zoek naar afwisseling? Wat dacht je van een rondleiding door de imposante Kuip om vervolgens geïnspireerd de sessie voort te zetten. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de vergadering of brainstormsessie te combineren met de uitgebreide culinaire mogelijkheden

Goede bereikbaarheid

Je komt samen in De Kuip. De locatie wordt geroemd om haar bereikbaarheid. Het stadion is snel te bereiken voor bijvoorbeeld een congres via de A16 of met het openbaar vervoer. Bezoekers hoeven zich geen zorgen te maken over het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft de beschikking over 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe in een drukke stad als Rotterdam.
 

Interesse?

Wil je een evenement organiseren in De Kuip of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan via onderstaande button!

Offerte aanvragen

Over Puck van Heel 

Puck van Heel werd vijf keer landskampioen met Feyenoord en was ook een gewaardeerde kracht in Oranje. In de vooroorlogse jaren gold hij als een van de meest talentvolle voetballers van ons land en maakte hij de opmars van Feyenoord als topclub mee.

Puck van Heel