360 Tour
Offerte aanvragen Boek jouw tour

Puck van Heel zaal

Een presentatie met de Maas en Van Brienenoordbrug als achtergrond? Of toch liever een interactief symposium of congres? De Puck van Heel zaal biedt je de ruimte – letterlijk en figuurlijk.

  • Geschikt voor maximaal 250 personen

  • Ideaal voor presentatie, symposium of congres

  • Flexibel in te delen

  • Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur

  • Maatwerk mogelijk

Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure
3b8f5b1e265b16c0668453f5959bbf44_2000_2000.jpg
410f4082715943d7e6abadb1a021d11a_2000_2000.jpg
069edc475d566ce2c6f1cb7fd64f8298_2000_2000.jpg

Flexibele ruimte

De Puck van Heel zaal is een van de grotere ruimtes in het Maasgebouw. Door de aankleding en de subtiele Feyenoord-afbeeldingen op de grote ramen verliest de ruimte echter nooit haar intimiteit. De Puck van Heel zaal is flexibel in te delen, waardoor je er alle kanten mee op kunt. Het is een ideale zaal voor middelgrote groepen tussen de 60 en 250 personen. Bijvoorbeeld voor een feest, maar ook voor een interessante presentatie of lezing, met de Maas en Van Brienenoordbrug als passend Rotterdams achtergronddecor. De akoestiek blijft in alle gevallen uitstekend, terwijl de strategisch geplaatste schermen ervoor zorgen dat jouw gasten niets hoeven te missen.

Zoek de combinatie

Op zoek naar nog meer ruimte en flexibiliteit? De Puck van Heel zaal is eenvoudig te combineren met de naastgelegen Coen Moulijn zaal. Zo creëer je in één keer een ruimte voor 400 gasten. Maar ook de combinatie met de aangrenzende Jan Linssen zaal (met bar en loungegedeelte) biedt volop mogelijkheden, bijvoorbeeld als locatie voor ontvangst, borrel of walking dinner. Wanneer je de gehele rechterzijde van het Maasgebouw tot je beschikking hebt, kun je zelfs 750 gasten kwijt.

Plattegrond Puck van Heel zaal

Maatwerk

Uiteraard kunnen we de Puck van Heel zaal volledig naar jouw wensen aankleden, zodat jij jouw gasten nog meer kunt inspireren. Ook kun je gebruik maken van onze uitgebreide culinaire mogelijkheden, samengesteld door onze ervaren keukenbrigade. En een rondleiding door De Kuip mag natuurlijk niet ontbreken als onderdeel van jouw evenement.

Interesse?

Meer weten over het organiseren van een evenement in de Puck van Heel zaal? Vraag een offerte aan via onderstaande button. Bekijk hier het volledige overzicht van onze zalen en ruimtes.


 

Offerte aanvragen

Over Puck van Heel 

Puck van Heel werd vijf keer landskampioen met Feyenoord en was ook een gewaardeerde kracht in Oranje. In de vooroorlogse jaren gold hij als een van de meest talentvolle voetballers van ons land en maakte hij de opmars van Feyenoord als topclub mee.

Puck van Heel