Offerte aanvragen Boek jouw tour

Beurs

Als organisator van een beurs wil je de ruimte hebben om zowel bezoekers als exposanten een optimale ervaring te bieden. Producten en/of diensten moeten duidelijk gepresenteerd kunnen worden, terwijl de bezoekers genoeg ruimte hebben om alles te kunnen bekijken. In De Kuip ben je daar, dankzij de flexibel in te delen zalen, altijd van verzekerd. 
Informatie aanvragen Offerte aanvragen
  • Uitstekende bereikbaarheid

  • Gratis parkeerplaatsen voor de deur

  • Moderne faciliteiten en gratis wifi

  • Hands-on mentaliteit en meedenken bij voorbereidingen

  • Flexibel in te delen zalen voor een enorme beursvloer

  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden

Bekijk de brochure

Grootschalig en intiem

Onze zalen hebben als groot voordeel dat ze gecombineerd kunnen worden. Daardoor kun je gemakkelijk de hele of de halve tweede etage van het Maasgebouw gebruiken en honderden tot meer dan 2.000 bezoekers tegelijkertijd ontvangen. Zo benut je de grootschaligheid van het Maasgebouw, zonder afbreuk te doen aan intimiteit en uniformiteit. Heb je niet alleen stands op jouw beurs, maar ook presentaties of lezingen? Door het gehele stadion hebben we een aantal bijzondere zalen, die daar uitermate geschikt voor zijn. 

Succes behalen

Geen kille hal maar een iconisch stadion waar de combinatie Feyenoord en topsport overal voelbaar is, dat is een van de voordelen van De Kuip als locatie voor jouw beurs. De sfeer in het stadion is iets unieks. Het is eigenlijk met geen pen te beschrijven. Wie De Kuip binnenloopt raakt geïnspireerd, vastberaden om succes te behalen. Zo ook de exposanten en bezoekers van jouw beurs. In De Kuip is alles mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een beurs op het hoofdveld! Reken maar dat er nog lang over je evenement wordt gesproken.

Dé beurslocatie

Veel vierkante meter, meerdere bars en toegang voor mindervaliden: het zijn slechts een aantal kenmerken van De Kuip, de locatie die alles heeft wat je wenst in een beurslocatie. Met de houten vloer, het natuurlijke daglicht en het Feyenoord-gevoel dat er heerst worden zowel bezoekers als exposanten geïnspireerd om hun business uit te breiden.

Evenement op maat

Advies nodig? Of hele specifieke wensen? Geen probleem, wij gaan graag in gesprek om aan de hand van jouw wensen een beurs op maat te verzorgen. Tijdens de beurs staan we natuurlijk ook voor je klaar. Denk hierbij ook aan culinaire wensen. Verzorg de gasten en exposanten met hapjes of uitgebreide maaltijden. Onze culinaire mogelijkheden zijn een fijne uitkomst. En als je toch in het iconische stadion in Rotterdam bent, waarom dan niet een rondleiding volgen? Samen maken wij een succes van jouw beurs!

Goede bereikbaarheid

Je komt samen in De Kuip, ook voor een beurs. De locatie wordt geroemd om haar bereikbaarheid. Het stadion is snel te bereiken voor een feest via de A16 of met het openbaar vervoer. Bezoekers van het evenement hoeven zich geen zorgen te maken over het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft de beschikking over 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe in een drukke stad als Rotterdam.

Informatie aanvragen Vraag offerte aan
310706db46fe760f8c6893a1f3e446bd_2000_2000.jpg
e98f676c60240cd2b719b2cbbe0c0cb7_2000_2000.jpg
c69344e9ab8b0a0c0c439f26d8df556d_2000_2000.jpg