360 Tour
Offerte aanvragen Boek jouw tour

Cor Kieboom zaal

Knopen doorhakken? Een nieuwe koers bepalen voor je bedrijf? Of gewoon gezellig borrelen en feesten? In de Cor Kieboom zaal kan het allemaal.

Informatie aanvragen Offerte aanvragen
  • Geschikt voor maximaal 150 personen

  • Voorzien van bar en loungegedeelte

  • Ideaal voor brainstorm, vergadering of presentatie

  • Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur

  • Maatwerk mogelijk

Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure
5320e4714112e25fb77729b70823bf3f_2000_2000.jpg
84aa9dd662dc597be3e7c3190785bbb0_2000_2000.jpg
4d49caa40e9ceeeffa134bc7dddeef23_2000_2000.jpg

Lichte, intieme ruimte in het Maasgebouw

Ruim, maar toch intiem. Zo laat de Cor Kieboom zaal zich het best omschrijven. De ruimte, gelegen in het Maasgebouw, is bovendien multifunctioneel. Door de aanwezigheid van een bar en een loungegedeelte kun je hier een geslaagde borrel, lezing of feest organiseren. Maar het is eveneens een ideale plek voor een vergadering, brainstormsessie of presentatie. De natuurlijke lichtinval door de grote ramen houdt jouw gezelschap scherp. Het uitzicht op de unieke, imposante staalconstructie van De Kuip doet de rest. Fun fact: de Cor Kieboom zaal is tevens de ruimte waar de spelers van Feyenoord 1 na afloop van de wedstrijd met familie en vrienden napraten.

Aanpasbare grootte

Je kunt de Cor Kieboom uiteraard als losse zaal huren. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we de ruimte vergroten of verkleinen. Zo is er de mogelijkheid om gasten te ontvangen in een zaal met de afmeting 9,70 x 11,00 meter of 9,70 x 14,75 meter. Wil je een groter gezelschap ontvangen, dan is deze ruimte ook goed te gebruiken als verlengstuk van de Ernst Happelzaal en/of in combinatie met bijvoorbeeld de Guus Brox zaal en Bas Paauwe zaal. Daarnaast kan de Cor Kieboom zaal zaal dienst doen als ruimte voor een break-outsessie van bijvoorbeeld jouw beurs of congres. Afhankelijk van jouw wensen vinden we – letterlijk en figuurlijk – altijd de ruimte. Plattegrond Cor Kieboom zaal 

Maatwerk

Uiteraard kunnen we de Cor Kieboom zaal volledig naar jouw wensen aankleden, zodat jij jouw gasten nog meer kunt inspireren. Ook kun je gebruik maken van onze uitgebreide culinaire mogelijkheden, samengesteld door onze ervaren keukenbrigade. En een rondleiding door De Kuip mag natuurlijk niet ontbreken als onderdeel van jouw evenement.

Interesse?

Meer weten over het organiseren van een evenement in de Cor Kieboom zaal? Vraag een offerte aan via onderstaande button. Bekijk hier het volledige overzicht van onze zalen en ruimtes.


 

Informatie aanvragen Offerte aanvragen

Over Cor Kieboom

Cor Kieboom was bijna dertig jaar lang voorzitter van Feyenoord. Hij wist de voetbalbond te overtuigen van de noodzaak van betaal voetbal, waar de club uit Rotterdam flink van profiteerde. In 1967 besloot hij af te treden als voorzitter van Feyenoord er werd hij benoemd tot erevoorzitter. Hij legde de basis voor de meest succesvolle periode van de club, waarin Feyenoord onder meer de Wereldbeker won.

Cor Kieboom