360 Tour
Offerte aanvragen Boek jouw tour

Veiligheid

Veiligheid in en rond het stadion, voor publiek, supporters, spelers, medewerkers en alle betrokkenen is voor Stadion Feijenoord één van de speerpunten van het beleid.

Security Management Group

Security Management Group is de holding van vier bv’s, namelijk SMG Corporate Security, SMG Event Security, SMG Traffic en SMG Services. Als dochteronderneming van Stadion Feijenoord is SMG gespecialiseerd in een veilige dienstverlening bij diverse (sport)evenementen, objecten en infrastructurele klussen. Denk hierbij aan het CHIO, Boothstock Festival, Feyenoord en Pathé-bioscopen.

SMG Corporate Security richt zich op de veiligheid en beveiliging van diverse objecten zoals kantoren, musea, bioscopen en winkels. Dit doet het bedrijf op diverse manieren, waarbij te denken valt aan de inzet van beveiligers op locatie, alarmopvolging en het uitvoeren van brand-, sluit- en inspectieronden. De klantgerichte aanpak is de kracht van het bedrijf en haar mensen.

SMG Event Security is een veiligheidsorganisatie die zich voornamelijk richt op het beveiligen van (sport)evenementen op een gastvrije manier. SMG Event Security is gespecialiseerd in de uitwerking van crowd management vraagstukken. Door haar jarenlange ervaring te combineren met de meest actuele kennis kunnen evenementenorganisatoren eerlijk en helder geadviseerd worden over de te nemen maatregelen.

SMG Traffic focust zich op verkeersregelingen en alles daaromheen. SMG Traffic is gespecialiseerd in het schrijven van mobiliteitsplannen op diverse vlakken om de klant te adviseren. Daarnaast levert SMG Traffic beroeps- en evenementenverkeersregelaars met uiteenlopende specialismen zoals BRL.

SMG Services is de servicetak van SMG. SMG Services levert representatieve en gastvrije servicemedewerkers. Ook voetbalstewards, medical stewards, scanners en parkeerbegeleiders behoren tot de mogelijkheden. 

Naast bovengenoemde disciplines heeft SMG ook een eigen opleidingsinstituut, namelijk de SMG Academy. Hier worden de medewerkers opgeleid of krijgen ze aanvullende cursussen en trainingen, zoals: event security, brandpreventie, weerbaarheid, crowd management en -control en geneeskundige hulpverlening (onder andere AED).

Informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.smg.eu

Ga hier naar de stadionreglementen.
Ga hier naar de standaard voorwaarden van de KNVB.

In artikel 8 staan ongeoorloofde voorwerpen en gedrag. Naast deze voorwerpen mogen er ook geen vuvuzela’s naar binnen. Tijdens de wedstrijden van Oranje geldt een rookverbod voor hele stadion.