Offerte aanvragen Meer informatie

Bereikbaarheid

Leuk dat je van plan bent om binnenkort naar De Kuip te komen! Op deze pagina zetten we op een rij hoe je ons stadion het best kunt bereiken per fiets, openbaar vervoer of auto.

Met de fiets naar De KuipMet de auto naar De Kuip

Bezoek je De Kuip voor een thuiswedstrijd van Feyenoord of een ander Feyenoord-evenement? Dan vindt je hier de voor jou relevante informatie over bereikbaarheid. 

 Fiets/scooter

Kom je op de fiets of scooter naar De Kuip? Aan beide zijden van het stadion vind je voldoende fietsparkeerplaatsen. Hieronder vind je een overzicht van het aantal fietsparkeerplaatsen rondom De Kuip.

Plan hier direct jouw fietsroute naar De Kuip

Fietsenstalling

 

De Kuip is op meerdere manieren goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Verderop zetten we de verschillende openbaar vervoermogelijkheden uitgebreid voor je op een rij. Direct je reis plannen? Voor een persoonlijk reisadvies verwijzen wij je graag naar www.9292.nl.

Trein

De treinstations die het dichtst bij De Kuip liggen zijn Station Rotterdam Zuid en Station Rotterdam Lombardijen. Vanaf beide treinstations is het ongeveer vijftien minuten lopen naar De Kuip. Vanaf Station Rotterdam Lombardijen kan je ook verder reizen met de tram. NS Station Rotterdam Stadion, gelegen direct naast De Kuip, is alleen geopend tijdens thuiswedstrijden van Feyenoord en tijdens sommige grootschalige evenementen. Voor actuele reistijden en werkzaamheden verwijzen we je graag naar www.ns.nl.

Tram, bus en metro

De Kuip is vanuit alle richtingen goed bereikbaar met tram, bus en/of metro. Direct naast De Kuip bevindt zich tramhalte Stadion Feijenoord. Deze halte is te bereiken met lijn 23 richting Beverwaard of richting Marconiplein. Op wedstrijddagen rijdt ook lijn 12 van en naar Stadion Feijenoord. Ook bevinden zich diverse bushaltes op loopafstand van De Kuip. Een metrostation bevindt zich niet in de directe omgeving van het stadion.

Reis je op een niet-wedstrijddag naar De Kuip, dan heb in de Rotterdamse bus, tram en metro een OV-chipkaart nodig. Op de website van de RET kan je terecht voor de verkooppunten, een deur-tot-deur reisadvies, de meest actuele dienstregelingen en meer informatie over reizen met de OV-chipkaart.

Hieronder zetten we de verschillende reismogelijkheden voor je op een rij.


Vanaf NS Station Rotterdam Centraal

Tram
Neem tramlijn 23 of 12 (let op: lijn 12 rijdt alleen tijdens wedstrijddagen) richting Beverwaard en stap uit bij halte Stadion Feijenoord.


Vanaf NS Station Rotterdam Blaak

Bus
Neem bus 32 en stap uit bij halte treinstation NS Station Rotterdam Zuid. Vanaf hier is het circa 15 minuten lopen naar De Kuip.


Vanaf NS Station Rotterdam Lombardijen

Tram

  1. Neem tramlijn 2 richting Charlois en stap uit bij halte Breeplein. Vervolgens loop je via de Breeweg en het Stadionviaduct in circa 5 minuten naar De Kuip.
  2. Neem tramlijn 20 richting Centraal Station en stap uit bij halte Breeplein. Vervolgens loop je via de Breeweg en het Stadionviaduct in circa 5 minuten naar De Kuip.

Vanaf Metrostation Zuidplein

Metro
Neem de metro richting Centraal Station (lijn D) of Den Haag (lijn E). Stap bij station Wilheminaplein over op tramlijn 23 of 12 (let op: lijn 12 rijdt alleen tijdens wedstrijddagen) richting Beverwaard. Stap uit bij halte Stadion Feijenoord.

Bus

  1. Neem Bus 76 richting Keizerswaard en stap uit bij halte Hovendaal. Vervolgens loop je via de West-Varkenoordseweg en het Stadionviaduct in circa 15 minuten naar De Kuip.
  2. Neem Bus 77 richting SS Rotterdam en stap uit bij halte Breeplein. Vervolgens loop je via de Breeweg en het Stadionviaduct in circa 5 minuten naar De Kuip.

Vanaf P + R Beverwaard

Tram
Neem tramlijn 23 of 12 (let op: lijn 12 rijdt alleen tijdens wedstrijddagen) richting Marconiplein of Rotterdam Centraal en stap uit bij halte Stadion Feijenoord.


Watertaxi

Op een bijzondere manier naar De Kuip reizen? Watertaxi Rotterdam heeft een aanlegplaats (Stadion Feijenoord) in de nabijheid van De Kuip. Vanaf deze aanlegplaats loop je in minder dan 5 minuten naar het stadion. Je kunt bij verschillende steigers in Rotterdam langs de Maas opstappen. Meer informatie vind je op de website van de Watertaxi.

 Auto

De Kuip is op niet-wedstrijddagen uitstekend bereikbaar met de auto. U parkeert gratis voor de deur van het stadion, op de parkeerterreinen P2, P3 of P4. Deze parkeerterreinen staan aangegeven op alle verkeersborden in de buurt van De Kuip.

Kom je tijdens een thuiswedstrijd van Feyenoord naar De Kuip? Dan vind je hier de voor jou relevante reisinformatie.

Plan hier direct je route naar De Kuip

Plan hier jouw route naar:

Parkeren P5G Parkeren P5C


Parkeerfaciliteiten voor mindervaliden

Onder het Maasgebouw van De Kuip bevindt zich een aantal parkeerplaatsen voor mindervaliden. Je hebt toegang tot deze parkeerplaatsen met een geldige landelijke parkeerkaart voor mindervaliden. Volg de route richting P2, die staat aangegeven op de verkeersborden in de buurt van De Kuip.

Tijdens wedstrijden en concerten geldt er een aangepast parkeerbeleid voor mindervaliden. Bekijk op deze pagina wat het parkeerbeleid per evenement is.

Plan hier direct je route naar De Kuip

Parkeren dichtbij