Offerte aanvragen Boek jouw tour

Bereikbaarheid

Leuk dat je van plan bent om binnenkort naar De Kuip te komen!

Kom je naar binnenkort naar De Kuip of het Maasgebouw? Of je nu met het Openbaar Vervoer, de fiets, scooter, deelmobiliteit of de auto komt, De Kuip is altijd makkelijk bereikbaar. Met een tramhalte en treinstation rond het stadion, fietsenstalling en ideaal gelegen aan de snelweg kan het nooit lang duren voordat bij ons bent.

Met de fiets naar De KuipMet de auto naar De Kuip

Kom je op een wedstrijddag naar De Kuip? Dan vind je hier de voor jou relevante reisinformatie.

 

 Fiets/Scooter

Kom op de fiets of scooter naar het stadion en vermijd hiermee de verkeersdrukte. Je kunt je fiets of scooter stallen bij de openbare stallingen naast P7/P8 aan de Olympiaweg, onder het stadionviaduct of bij het Topsportcentrum.


Kom je op een deelfiets of scooter naar De Kuip? Dan kun je in de app van de aanbieder de locaties vinden waar je deze rondom het stadion kunt parkeren.

Openbaar Vervoer

De Kuip is vanuit alle richtingen goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer.
Plan je reis met www.9292.nl of www.ret.nl.

Watertaxi

Kom over de Maas naar de Kuip! Watertaxi Rotterdam heeft een aanlegplaats in de nabijheid van het stadion. Vanaf hier loop je in minder dan 5 minuten naar het stadion. Er zijn verschillende opstapplekken. Meer informatie vind je op www.watertaxirotterdam.nl.

Groepsvervoer

Als je met meer dan 20 personen naar De Kuip reist, is het raadzaam om een bus te regelen.  Onze official Supplier Ringelberg Tours is een specialist in het verzorgen van vervoer op maat en is, in tegenstelling tot veel andere vervoersmaatschappen, in de gelegenheid om groepen direct bij De Kuip af te zetten en op te halen. Er zijn zelfs mogelijkheden voor het gebruik van de officiële Feyenoord-spelersbus. Meer info vind je op www.ringelbergtours.nl.

 Auto

De Kuip is op niet-wedstrijddagen uitstekend bereikbaar met de auto. Je kunt gratis parkeren op P2-P3, direct naast het Maasgebouw.

Route P2-P3

Parkeren Mindervaliden

Onder het Maasgebouw bevindt zich een aantal parkeerplaatsen voor Mindervaliden. Met een geldig landelijke parkeerkaart voor Mindervaliden is het mogelijk hier te parkeren. Volg route P2.