Offerte aanvragen Meer informatie

Maaszaal

Op zoek naar een zaal middenin het stadion? Dan is de Maaszaal perfect voor jouw evenement. Deze zaal heeft een stoer en industrieel karakter en is grenzend aan de tribunes en de binnenring. Dit zorgt voor een echte stadionbeleving!

De Maaszaal is geschikt voor evenementen tot 250 personen en is breed inzetbaar. Een aantal voorbeelden van events die perfect passen bij de Maaszaal zijn: een vergadering, een bijeenkomst, teambuilding, een personeelsfeest, een lunch of diner.  
33a5a5ae334f333e49f269e46c8e4ee7_2000_2000.jpg

Maatwerk
Deze ruimte kan voorzien worden van aankleding op maat om je collega’s en/of gasten nog meer te inspireren. Ook niet geheel onbelangrijk: de zaal is voorzien van gratis wifi en toegankelijk voor invaliden. Door de natuurlijke lichtinval aan een zijde van de zaal blijft het gezelschap scherp. Toch op zoek naar afwisseling tijdens het congres? Wat dacht je van een rondleiding door de imposante Kuip om vervolgens geïnspireerd de sessie voort te zetten. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de vergadering of brainstormsessie te combineren met de uitgebreide culinaire mogelijkheden

Goede bereikbaarheid
Je komt samen in De Kuip. De locatie wordt geroemd om haar bereikbaarheid. Het stadion is snel te bereiken voor bijvoorbeeld een congres via de A16 of met het openbaar vervoer. Bezoekers hoeven zich geen zorgen te maken over het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft de beschikking over 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe in een drukke stad als Rotterdam.

                                                                                                                      

Interesse?

Wil je een evenement organiseren in De Kuip of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan via onderstaande button!

                                                                                                                       Informatie aanvragen Offerte aanvragen