360 Tour
Offerte aanvragen Boek jouw tour

Catering

Voetbal kijken, eten en drinken gaan hand in hand. Met een biertje in de hand naar het voetballen kijken is voor veel toeschouwers dé voetbalbeleving. Bij De Kuip snappen wij dit maar al te goed en daarom vind je in het stadion allerlei mogelijkheden om de lekkere trek te stillen en de dorst te lessen. 

Dicht bij je drankje

De horecapunten zijn in De Kuip nooit ver weg. Zo vind je ze meteen bij het betreden van het terrein, maar ook op de eerste en tweede ring en achter de tribunes op de begane grond. Ons getrainde horecapersoneel en faciliteiten zorgen voor een vlotte afhandeling van jouw bestelling.

Culinaire mogelijkheden

Tafel je liever wat langer? Of bezoek je De Kuip op een niet-wedstrijddag? Dankzij onze eigen cateringservice en Brasserie De Kuip hebben we ook uitgebreide culinaire mogelijkheden voor zakelijke evenementen. Meer informatie over die mogelijkheden vind je hier.

Brasserie De Kuip

Brasserie De Kuip is een uniek Rotterdams restaurant in het hart van De Kuip. Hier kun je terecht voor een zakelijke lunch, borrel of diner. Meer informatie over Brasserie De Kuip vind je hier