360 Tour
Offerte aanvragen Boek jouw tour

Mindervaliden tour

Ben je een rolstoelgebruiker of slecht ter been en wil je graag De Kuip bezoeken? Reserveer dan nu een Mindervaliden tour.

Prijs

  • Mindervaliden tour: € 14,- p.p., ook voor begeleiders.

Boek via onderstaande button direct jouw Mindervaliden tour:


Deze rondleiding is speciaal ontwikkeld voor rolstoelgebruikers en supporters die slecht ter been zijn. De rondleiding duurt zestig minuten, voert je langs de meest bijzondere plekken in het stadion en sluit alleen de niet te bereiken plekken van het stadion uit. Hierdoor is een optimaal bezoek aan De Kuip gegarandeerd en is er zelfs ruimte om bij verschillende plekken extra tijd te spenderen. Op deze plekken zal de rondleider die de tour begeleidt de meest bijzondere verhalen over de historie van Feyenoord en De Kuip vertellen. 

Nieuwsgierig? Twijfel niet en reserveer vandaag nog deze bijzondere tour door De Kuip! Wij adviseren vooraf online te reserveren in verband met het beperkte aantal plekken per rondleiding.

 

Goed om te weten

  • Bezoek de spelerskleedkamer van Feyenoord tijdens de Mindervaliden tour.

  • Een bezoek aan het Feyenoord Museum is inbegrepen bij de Mindervaliden tour.

  • Liever een rondleiding met je eigen gezelschap? Vanaf 15 personen kun je een Groepstour boeken, vergeet hierbij niet aan te geven dat het om een Mindervaliden tour gaat. 

  • Het kan incidenteel voorkomen dat bepaalde locaties verhuurd of niet beschikbaar zijn tijdens een rondleiding.

Bekijk ook onze arrangementen