Offerte aanvragen Meer informatie

Mindervaliden tour

Ben je een rolstoelgebruiker of slecht ter been en wil je graag De Kuip bezoeken? Reserveer dan nu een Mindervaliden tour.

Prijs

  • Mindervaliden tour: € 9,00 p.p., ook voor begeleiders.
  • Incl. luncharrangement: € 24,50 p.p.
  • Incl. Gebakje Brasserie: € 12,50 p.p.
  • Gratis consumptie in Brasserie De Kuip.

 

Op zoek naar een manier om jouw dag in De Kuip een extra beleving te geven? Sluit dan je bezoek aan het stadion af op het Zomerterras dat vanaf 1 juli geopend is. Met uitzicht op de tribunes en het veld geniet je zo van een heerlijke lunch, borrel of culinair diner. Let op: wanneer je via deze site een compleet arrangement reserveert (rondleiding met lunch/gebak/borrel) hoef je niet apart nog voor het zomerterras te reserveren.

De Brasserie is gedurende de periode van het tijdelijke Zomerterras gesloten.

 

Reserveer direct

Deze rondleiding is speciaal ontwikkeld voor rolstoelgebruikers en supporters die slecht ter been zijn. De rondleiding duurt zestig minuten, voert je langs de meest bijzondere plekken in het stadion en sluit alleen de niet te bereiken plekken van het stadion uit. Hierdoor is een optimaal bezoek aan De Kuip gegarandeerd en is er zelfs ruimte om bij verschillende plekken extra tijd te spenderen. Op deze plekken zal de rondleider die de tour begeleidt de meest bijzondere verhalen over de historie van Feyenoord en De Kuip vertellen. 

Nieuwsgierig? Twijfel niet en reserveer vandaag nog deze bijzondere tour door De Kuip! Wij adviseren vooraf online te reserveren in verband met het beperkte aantal plekken per rondleiding.

Starttijden

Dag Aanvang rondleiding Aanvang lunch
Donderdag 11:00 uur 12:00 uur

 

Goed om te weten

  • Gratis consumptie in Brasserie De Kuip bij de Mindervaliden tour.

  • Bezoek de spelerskleedkamer van Feyenoord tijdens de Mindervaliden tour.

  • Een bezoek aan het Feyenoord Museum is inbegrepen bij de Mindervaliden tour.

  • Liever een rondleiding met je eigen gezelschap? Vanaf 15 personen kun je een Groepstour boeken, vergeet hierbij niet aan te geven dat het om een Mindervaliden tour gaat. 

  • Het kan incidenteel voorkomen dat bepaalde locaties verhuurd of niet beschikbaar zijn tijdens een rondleiding.

 

Reserveer direct

Bekijk ook onze arrangementen