360 Tour
Offerte aanvragen Boek jouw tour

Feest

Of het nu het jaarlijkse personeelsfeest is, een bedrijfsjubileum of een groot publieksevenement in Rotterdam; wie een feest geeft, wil dat alle bezoekers het naar hun zin hebben. Dankzij de intrigerende omgeving, onbegrensde mogelijkheden en optimale service en flexibiliteit van onze medewerkers weet je bij De Kuip één ding zeker: jouw gasten zullen zich het feest nog lang heugen.
Informatie aanvragen Offerte aanvragen
  • Keuze uit 17 (breakout)zalen voor 50 tot 2.500 personen
  • Exclusieve plekken, zoals het veld
  • Een feest op maat, volledig afgestemd op jouw wensen
  • Flexibel in te delen zalen, altijd passend bij het type feest
  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden, zoals eigen cateringservice
  • 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur

 

Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure

Onvergetelijke ervaring

Een feest moet memorabel zijn! Mede daarom is de keuze voor De Kuip de juiste. In het iconische stadion in Rotterdam zijn kennis, ervaring en de meest exclusieve zalen aanwezig om jou dat onvergetelijke feest te bezorgen. Bij De Kuip verzorgen we maatwerk. Je kunt kiezen uit zeventien zalen in verschillende soorten en maten, voor gezelschappen tussen de tien en 2.500 personen. We gaan in gesprek over het totale pakket: van aankleding tot entertainment en van audiovisuele ondersteuning tot culinaire wensen.

Maatwerk

Dankzij onze professionele begeleiding, uitgebreide service en ruime ervaring kun je tijdens het feest ongedwongen genieten. Wij denken met je mee, nemen zorgen uit handen en staan voor je klaar wanneer je ons nodig hebt. Samen maken we een succes van jouw feest! Wat je ook voor ogen hebt, in De Kuip is alles mogelijk. Hier zijn reeds vele successen gevierd. Inspiratie nodig tijdens de voorbereiding? Wij hebben de contacten en helpen je op weg naar ‘het feest van het jaar’. 
 
Dankzij de flexibel in te delen zalen konden wij in drie verschillende zalen in totaal 1.900 mensen kwijt. Dat kan maar op één locatie in Rotterdam: De Kuip. Arthur ter Braak (Free Record Shop)

Altijd de ideale ruimte

Eén van de grote voordelen van deze feestlocatie in Rotterdam: zeventien zalen, waarvan de meeste flexibel in te delen zijn. Zalen met verschillende afmetingen die waar nodig gemakkelijk gekoppeld kunnen worden. Zo ontstaat er altijd een ruimte die aansluit bij het aantal gasten én bijvoorbeeld het thema en de doelgroep van het feest.  

Diverse activiteiten

Op een feest mag gedanst worden! Maar wij snappen het heel goed dat er ook ruimte moet zijn voor een goed gesprek. Het is mogelijk om de ene zaal als ontvangst-/loungeruimte te gebruiken en andere zalen voor de andere festiviteiten. Door het gehele stadion hebben we veel bijzondere zalen die geschikt zijn als feestlocatie. Wat dacht je van de Van Zandvliet zaal, Comfort Lounge of Gerard Kerkum Boardroom? Het zijn slechts drie voorbeelden van zalen die garant staan voor een feestelijke avond. Het feest een exclusiever tintje geven? Geef de bezoekers de mogelijkheid een rondleiding door het stadion te volgen. Heb je liever een culinaire verrassing in petto? Laat de gasten dan genieten van de uitgebreide culinaire mogelijkheden.

Goede bereikbaarheid

Je komt samen in De Kuip, ook voor een feest. De locatie wordt geroemd om haar bereikbaarheid. Het stadion is snel te bereiken voor een feest via de A16 of met het openbaar vervoer. Bezoekers van het evenement hoeven zich geen zorgen te maken over het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft de beschikking over 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe in een drukke stad als Rotterdam.
 
Informatie aanvragen Vraag offerte aan
85543ab89d3d7551d3357f6408d1853b_2000_2000.jpg
6e5f83167dc54bfc97b7260a5f86a83a_2000_2000.jpg
6cf97cec6d339b6000be7bc78f91789e_2000_2000.jpg