Offerte aanvragen Boek jouw tour

Mediarichtlijnen

De volgende mediarichtlijnen zijn opgesteld door Stadion Feijenoord N.V. en dienen uitsluitend bij foto- en filmopnamen in het Stadion.

Contact met Stadion Feijenoord
Voor het maken van opnamen in het Stadion, kunt u uw aanvraag indienen via [email protected]. Feyenoord beoordeelt of uw verzoek betrekking heeft op Feyenoord Rotterdam of op Stadion Feijenoord. Vermeld duidelijk uw contactgegevens zodat uw aanvraag in behandeling kan worden genomen. De mediarichtlijnen van Feyenoord Rotterdam N.V. staan op www.feyenoord.nl/de-club/pers/mediarichtlijnen.  

Persberichten
In principe verstuurt Stadion Feijenoord geen persberichten. Alle nieuwswaardige berichten worden via de website www.dekuip.nl naar pers en publiek gecommuniceerd.

Richtlijnen

1.1      Toegang tot het Stadion
Mediavertegenwoordigers hebben uitsluitend met toestemming én op afspraak toegang tot het Stadion. Indien geen afspraak is gemaakt en geen toestemming is verleend, is toegang tot het Stadion niet toegestaan. Toegang tot het Stadion geschiedt te allen tijde onder begeleiding van een vertegenwoordiger van Stadion Feijenoord. Voor de begeleiding hiervan wordt een fee in rekening gebracht van € 30,25 per uur excl. BTW, met een minimaal aantal van 4 uur.

De begeleiding;
- ontvangt de crew bij de receptie van het Maasgebouw.
- begeleidt de crew naar de op voorhand afgesproken opnamelocatie binnen het Stadion.
- houdt gedurende de aanwezigheid van de crew in het Stadion, toezicht op de gemaakte afspraken.
- is het eerste aanspreekpunt voor de crew.

De begeleiding is niet bevoegd om toestemming te verlenen maar uitsluitend ter begeleiding. De mediavertegenwoordiger dient minimaal 24 uur voor de opnamedag een draaischema aan te leveren en een contactpersoon voor de opnamedag door te geven.

1.2      Opnamen in het Stadion
Voor het maken van opnamen in het Stadion, wordt in overleg de locatie(s) bepaald en vastgesteld. Dit echter wel onder voorbehoud van reserveringen in De Kuip Meeting- en Events, het trainingsschema van de selectie van Feyenoord en vaste (onderhoud)werkzaamheden in het Stadion. In het geval een commerciële reservering wordt ingediend nadat de locatie(s) van de opnamen is vastgesteld, dan zullen de opnamen hiervoor worden verzet. In het geval Feyenoord een besloten training inlast en dit conflicteert met de vastgestelde locatie(s) van de opnamen, dan zullen de opnamen hiervoor worden verzet.

Het is niet toegestaan om spelers, staf en medewerkers van Feyenoord Rotterdam N.V. of Stadion Feijenoord N.V. aan te spreken al dan niet met ingeschakelde opname apparatuur, tenzij hiervoor uitdrukkelijk toestemming is verleend door Feyenoord Rotterdam N.V. of Stadion Feijenoord N.V.

1.3      Opnamen op het hoofdveld
Het maken van opnamen op het hoofdveld van Stadion Feijenoord is niet toegestaan. Betreding van het hoofdveld is verboden. Indien het hoofdveld wordt betreden, zijn de beveiligers van het Stadion genoodzaakt u te verzoeken om het Stadion te verlaten. Na toestemming is het wel toegestaan om te filmen naast het hoofdveld, op de aanwezige kunstgrasstroken.

1.4      Opnamen in de kleedkamer
Feyenoord hanteert de policy dat het maken van opnamen in de kleedkamer van de selectie niet is toegestaan. In overleg is het wel toegestaan om opnamen te maken in de gastenkleedkamer.

1.5      Gebruik drone

Stadion Feijenoord bevindt zich in een No Fly Zone. Hierdoor is het niet toegestaan om zowel particulier als beroepsmatig met een drone in, boven en rondom het Stadion te vliegen.

1.6      Aansprakelijkheid
Stadion Feijenoord kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan opname apparatuur. Het maken van opnamen binnen het Stadion geschiedt dan ook geheel op eigen risico.