360 Tour
Offerte aanvragen Boek jouw tour

Gerard Kerkum Boardroom

De Gerard Kerkum Boardroom is een van de meest exclusieve ruimtes van De Kuip. Het is de plek waar Feyenoord rondom thuiswedstrijden haar meest prominente gasten ontvangt. En het is niet voor niets dat Feyenoord-spelers juist in deze ruimte hun nieuwe contract ondertekenen. Het maakt de Gerard Kerkum Boardroom tot een prachtlocatie voor jouw borrel, diner of presentatie.

  • Geschikt voor maximaal 225 personen

  • Ideaal voor borrel, diner of presentatie

  • Chique en sfeervolle uitstraling

  • Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur

  • Maatwerk mogelijk

Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure
0bf8a14b76afa6b51d9a46e51d730ba2_2000_2000.jpg
c79df3600fcd99fe0b344a6f43605655_2000_2000.jpg
a7cf7abe73501ee3ccfaf4b6927b7d30_2000_2000.jpg

Chique uitstraling

De Gerard Kerkum Boardroom ademt stijl en klasse. Dankzij de aardse kleuren en moderne inrichting heeft de ruimte een warme uitstraling. Je vind hier chique Chesterfields, stijlvolle halfronde zitjes en een robuuste houten tafel. Maar ook een imposante bar, verschillende grote schermen en een wijnklimaatkast, waarin alle belangrijke partners van Feyenoord hun eigen wijn op temperatuur houden. Eyecatcher van de ruimte is het grote Feyenoord-logo op de betonnen muur; tevens de achtergrond van de contractondertekeningen van Feyenoord-spelers

Van diner tot vergadering

Wil je met een groot gezelschap dineren of borrelen, met uitzicht op de imposante staalconstructie van De Kuip? Of liever met een kleiner gezelschap vergaderen of een presentatie geven? Het kan allemaal in de Gerard Kerkum Boardroom, die zich bevindt in het Maasgebouw. Van klein gezelschap tot grote groep, deze ruimte is geschikt voor elk gezelschap en voor elk type evenement.

Maatwerk

Uiteraard kunnen we de Gerard Kerkum Boardroom volledig naar jouw wensen aankleden, zodat jij jouw gasten nog meer kunt inspireren. Ook kun je gebruik maken van onze uitgebreide culinaire mogelijkheden, samengesteld door onze ervaren keukenbrigade. En een rondleiding door De Kuip mag natuurlijk niet ontbreken als onderdeel van jouw evenement.

Interesse?

Meer weten over het organiseren van een evenement in de Gerard Kerkum Boardroom? Vraag een offerte aan via onderstaande button. Bekijk hier het volledige overzicht van onze zalen en ruimtes.

Offerte aanvragen

Over Gerard Kerkum

Kerkum was een Feyenoorder in hart en nieren en een kind van de club. Dat bleek wel uit zijn tomeloze inzet voor Feyenoord als speler en bestuurslid. In 2015 werd de Boardroom naar hem vernoemd. Het maakte hem als clubman natuurlijk enorm trots.