360 Tour
Offerte aanvragen Boek jouw tour

Evenementenlocatie

Evenementenlocatie Rotterdam

De Kuip is niet alleen de thuishaven van Feyenoord, maar ook dé unieke evenementenlocatie voor alle soorten events in Rotterdam! De mogelijkheden in en rond het stadion zijn eindeloos. Je kunt kiezen voor één van de 17 zalen, maar denk ook aan de exclusieve locaties die De Kuip zo’n unieke evenementenlocatie maken: de legendarische spelerstunnel, de Perszaal, de tribune, de kleedkamers en gedurende de zomerstop eveneens het heilige gras van de mooiste grasmat van Nederland.
Informatie aanvragen Offerte aanvragen
  • Indrukwekkende evenementenlocaties, zoals het veld

  • Flexibel in te delen zalen; altijd gemoedelijk en op maat

  • Alles is mogelijk, van abseilen tot een festival

  • Echt Rotterdamse evenementenlocatie: advies op maat en no-nonsense mentaliteit

  • Eigen cateringservice voor de perfecte culinaire invulling

  • 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur

Bekijk de brochure

Evenementenlocatie met goede bereikbaarheid in Rotterdam

Je komt samen in De Kuip, ook voor een bijzonder evenement. De evenementenlocatie staat onder ander bekend om de uitstekende bereikbaarheid. Het stadion is snel te bereiken voor een sportief uitje en/of knallend feest via de A16 of met het openbaar vervoer. Bezoekers van het evenement hoeven zich geen zorgen te maken over het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft de beschikking over 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe voor een evenementenlocatie in Rotterdam.

Adres: Stadion Feijenoord N.V. - Maasgebouw - Van Zandvlietplein 1, 3077 AA Rotterdam
Telefoonnummer: 010-492 94 44

Alle activiteiten onder één dak bij de Kuip

Wat je ook voor ogen hebt als evenementenlocatie in Rotterdam, het veld en stadion lenen zich uitstekend voor activiteiten zoals een voetbaltoernooi, abseilen of een bootcamp in Rotterdam. De Kuip is al meer dan 80 jaar hét stadion van Nederland, een ideale plek om samen te komen. Dat kan natuurlijk voor een vergadering, feest of congres, maar ook voor abseilen, een bootcamp of voetbaltoernooi in Rotterdam. Waar kun je nu beter een activiteit plannen dan in het meest iconische voetbalstadion van Nederland? Of het nu ontspannend of actief is, met De Kuip als evenementenlocatie is het energieniveau direct hoog.

Sportief arrangement

Boek de Kuip als evenementenlocatie voor een sportief arrangement of combineer een activiteit tijdens een evenement. Zo houd je de gasten scherp én werk je aan de samenhang van de groep. Waar kan je zoal aan denken bij een sportief arrangement in De Kuip? Werk samen tijdens een bootcamp, verleg grenzen bij het abseilen of creëer een winnaarsmentaliteit tijdens een voetbaltoernooi. Combineer de activiteiten met een BBQ in de middencirkel en een groepsfoto in het strafschopgebied. Enthousiast geworden? Een arrangement boek je al vanaf € 50,- per persoon. Wij geven je graag de voorzetten om de bijzondere evenementenlocatie in Rotterdam maximaal te benutten voor jouw event.

Feestelijk arrangement

Hoewel sportief ook feestelijk kan zijn (combineer het vooral!), staat een feestelijk arrangement los van sportieve activiteiten. Waar kan je aan denken bij een feestelijk arrangement in De Kuip als evenementenlocatie? Wat dacht je van een ontvangst in één van de 17 flexibel in te delen zalen met een glas bubbels, waarna je kunt genieten van de culinaire mogelijkheden en/of een rondleiding. Je komt niet zomaar op de meest bijzondere plekken van De Kuip, hét stadion van Rotterdam! Een feest is natuurlijk niet compleet zonder entertainment. Geef je de voorkeur aan een band of een dj? Wij helpen je graag bij deze keuze. Weet je nog niet hoe je het feest een spetterend einde geeft? Sluit dan af met een op maat gemaakte lasershow in het stadion. Zo profiteer je van meer dan alleen een unieke evenementenlocatie.

Evenementenlocatie op maat

Heb je advies nodig over hoe de evenementenlocatie voor jou ingevuld kan worden? Of hele specifieke wensen? Geen probleem, wij gaan graag in gesprek om aan de hand van jouw wensen een sportief of feestelijk arrangement in Rotterdam te verzorgen. De Kuip is de meeste flexibele evenementenlocatie van Rotterdam. Tijdens het evenement staan we natuurlijk ook voor je klaar. Samen maken wij een succes van jouw evenement!

De Kuip is niet alleen geschikt als evenementenlocatie in Rotterdam, maar is ook ideaal als congreslocatie, teambuilding uitje, het huren van een zaal of vergaderlocatie.
 

Informatie aanvragen Vraag offerte aan
4a0120f8ec4137ebc9c45339a754991f_2000_2000.jpg
85543ab89d3d7551d3357f6408d1853b_2000_2000.jpg
6e5f83167dc54bfc97b7260a5f86a83a_2000_2000.jpg