Offerte aanvragen 010 - 49 29 455

Evenement

De Kuip is niet alleen de thuishaven van Feyenoord, maar ook dé unieke locatie voor alle soorten evenementen! De mogelijkheden in en rond het stadion zijn eindeloos. Je kunt kiezen voor één van de 17 zalen, maar denk ook aan de exclusieve locaties die De Kuip zo uniek maken: de legendarische spelerstunnel, de Perszaal, de tribune, de kleedkamers en in de maand juni eveneens het heilige gras van de mooiste grasmat van Nederland.
  • Indrukwekkende eventlocaties, zoals het veld

  • Flexibel in te delen zalen; altijd gemoedelijk en op maat

  • Alles is mogelijk, van abseilen tot een festival

  • Echt Rotterdams: advies op maat en no-nonsense mentaliteit

  • Eigen cateringservice voor de perfecte culinaire invulling

  • 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur

Download de brochure

Alle activiteiten onder één dak

Wat je ook voor ogen hebt met je evenement, het veld en stadion lenen zich uitstekend voor activiteiten zoals een voetbaltoernooi, abseilen of een bootcamp in Rotterdam. De Kuip is al meer dan 80 jaar hét stadion van Nederland, een ideale plek om samen te komen. Dat kan natuurlijk voor een vergadering, feest of congres, maar ook voor abseilen, een bootcamp of voetbaltoernooi in Rotterdam. Waar kun je nu beter een activiteit plannen dan in het meest iconische voetbalstadion van Nederland? Of het nu ontspannend of actief is, in De Kuip is het energieniveau direct hoog.

Sportief arrangement

Kom naar De Kuip voor een sportief arrangement of combineer een activiteit tijdens een evenement. Zo houd je de gasten scherp én werk je aan de samenhang van de groep. Waar kan je zoal aan denken bij een sportief arrangement in De Kuip? Werk samen tijdens een bootcamp, verleg grenzen bij het abseilen of creëer een winnaarsmentaliteit tijdens een voetbaltoernooi. Combineer de activiteiten met een BBQ in de middencirkel en een groepsfoto in het strafschopgebied. Enthousiast geworden? Een arrangement boek je al vanaf € 50,- per persoon. Wij geven je graag de voorzetten om het evenement op een bijzondere locatie in Rotterdam tot een succes te maken.

Feestelijk arrangement

Hoewel sportief ook feestelijk kan zijn (combineer het vooral!), staat een feestelijk arrangement los van sportieve activiteiten. Waar kan je aan denken bij een feest in De Kuip? Wat dacht je van een ontvangst in één van de 17 flexibel in te delen zalen met een glas bubbels, waarna je kunt genieten van de culinaire mogelijkheden en/of een rondleiding. Je komt niet zomaar op de meest bijzondere plekken van De Kuip, hét stadion van Rotterdam! Een feest is natuurlijk niet compleet zonder entertainment. Geef je de voorkeur aan een band of een dj? Wij helpen je graag bij deze keuze. Weet je nog niet hoe je het feest een spetterend einde geeft? Sluit dan af met een op maat gemaakte lasershow in het stadion. 

Evenement op maat

Advies nodig? Of hele specifieke wensen? Geen probleem, wij gaan graag in gesprek om aan de hand van jouw wensen een sportief of feestelijk arrangement in Rotterdam te verzorgen. Tijdens het evenement staan we natuurlijk ook voor je klaar. Samen maken wij een succes van jouw evenement!

Goede bereikbaarheid

Je komt samen in De Kuip, ook voor een bijzonder evenement. De locatie wordt geroemd om haar bereikbaarheid. Het stadion is snel te bereiken voor een sportief uitje en/of knallend feest via de A16 of met het openbaar vervoer. Bezoekers van het evenement hoeven zich geen zorgen te maken over het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft de beschikking over 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe in een drukke stad als Rotterdam.

 
Vraag offerte aan
4a0120f8ec4137ebc9c45339a754991f_2000_2000.jpg
85543ab89d3d7551d3357f6408d1853b_2000_2000.jpg
6e5f83167dc54bfc97b7260a5f86a83a_2000_2000.jpg