360 Tour
Offerte aanvragen Boek jouw tour

Feyenoord Tickets

Wedstrijden van Feyenoord kijk je in De Kuip! Het is een belevenis op zich om een voetbalwedstrijd van Feyenoord mee te maken. De spelers die de tunnel uitkomen en vervolgens op het heilige gras de strijd aan gaan om de drie punten in Rotterdam te houden. Een voetbalwedstrijd van Feyenoord in De Kuip moet je eens meegemaakt hebben. Koop de felbegeerde Feyenoord tickets om dit spektakel mee te maken. 

Ticketshop Feyenoord

Altijd al eens in De Kuip willen zitten om te genieten van de unieke voetbalsfeer? Via de officiële Ticketshop van Feyenoord bestel je gemakkelijk en snel je kaarten voor Feyenoord-wedstrijden. Jij wilt het voetbal van Feyenoord toch ook gezien hebben? Het maakt niet uit of je nu Feyenoord-supporter bent, sympathisant van de club of gewoon eens nieuwsgierig naar deze belevenis, zoek dan een plaatsje in de zon op de tribune. Een Feyenoord belevenis begint bij het kopen van de Feyenoord kaarten.  

 
Bestel kaarten


Voetbal in De Kuip

Heb jij jouw Feyenoord tickets al gekocht of wil je nog meer weten over het stadion? Je kan altijd van tevoren even de plattegrond van De Kuip bekijken om te zien waar jij graag zou willen zitten. Check ook de bereikbaarheid van De Kuip om te zien hoe je met de auto, fiets of het openbaar vervoer het beste bij het stadion kan komen. Je kan ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.