Offerte aanvragen Meer informatie

Coen Moulijn zaal

De naam van Coen Moulijn zal voor altijd onlosmakelijk verbonden zijn met Feyenoord. Deze ruimte is geschikt voor diverse activiteiten, zoals vergaderingen of feestjes in klein gezelschap. Ook heb je de mogelijkheid om deze zaal te gebruiken als verlengstuk van de Puck van Heel zaal.
  • Geschikt voor 50 tot 150 personen

  • Ideaal voor intieme diners of kwartaalbijeenkomsten

  • Gratis wifi en moderne audiovisuele faciliteiten

  • 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur

  • Te combineren met rondleiding door het stadion

Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure
96a25a2b598f208adba90190e9948949_2000_2000.jpg
ac62e8d8baf944cb548047b50eec583c_2000_2000.jpg
e11d7e55639349bd0c9aa095d1294eef_2000_2000.jpg

Gezelligheid

Coen Moulijn is misschien wel de beste speler uit de geschiedenis van Feyenoord. Maar naast een begenadigd voetballer uit Rotterdam was Coen Moulijn ook een fijn mens die hield van gezelligheid. En dat is precies wat deze zaal op de tweede etage van het Maasgebouw kenmerkt. De ruimte heeft een tijdloze en stijlvolle uitstraling door de specifiek gekozen kleuren en materialen. Dit is dé ideale plek om diner, borrel of vergadering te organiseren.

Inspiratie

Dribbelaar Moulijn pakte vele prijzen met Feyenoord. Laat je inspireren door de naamgever van deze zaal en zet een volgende stap richting succes met het bedrijf. Deze zaal is niet voor niets vernoemd naar de grootste Feyenoorder aller tijden. De Coen Moulijn zaal staat garant voor een productieve vergadering, gezellige borrel of combinatie hiervan in Rotterdam.

 

Plattegrond Coen Moulijn zaal


Maatwerk

Deze ruimte kan voorzien worden van aankleding op maat om je collega’s en/of gasten nog meer te inspireren. Ook niet geheel onbelangrijk: de zaal is voorzien van gratis wifi en toegankelijk voor invaliden. Door de natuurlijke lichtinval aan een zijde van de zaal blijft het gezelschap scherp. Toch op zoek naar afwisseling tussen het vergaderen door? Wat dacht je van een rondleiding door de imposante Kuip om vervolgens geïnspireerd de sessie voort te zetten. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de vergadering of brainstormsessie te combineren met de uitgebreide culinaire mogelijkheden

Goede bereikbaarheid

Je komt samen in De Kuip. De locatie wordt geroemd om haar bereikbaarheid. Het stadion is snel te bereiken voor bijvoorbeeld een vergadering of borrel via de A16 of met het openbaar vervoer. Bezoekers hoeven zich geen zorgen te maken over het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft de beschikking over 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe in een drukke stad als Rotterdam.                                                                                      

Offerte aanvragen

Over Coen Moulijn

Rotterdammer Coen Moulijn laat het hart van veel Feyenoorders sneller kloppen. De aanvaller speelde bijna twintig jaar voor de club en was onderdeel van de succesvolle lichting die onder meer de Europa Cup I won. Met net geen 500 officiële wedstrijden in Feyenoord I mag de naam van deze iconische speler niet ontbreken in De Kuip.

Coen Moulijn