Offerte aanvragen Boek jouw tour

Coen Moulijn zaal

Chique en stijlvol, maar vooral ook gezellig en speels. De Coen Moulijn zaal doet de naamgever – een van de grootste Feyenoorders alle tijden en naast een begenadigd voetballer ook een gezelligheidsdier – alle eer aan. 
  • Geschikt voor maximaal 150 personen

  • Ideaal voor diner, feest of presentatie

  • Intieme setting met moderne faciliteiten

  • Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur

  • Maatwerk mogelijk

Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure
96a25a2b598f208adba90190e9948949_2000_2000.jpg
ac62e8d8baf944cb548047b50eec583c_2000_2000.jpg
e11d7e55639349bd0c9aa095d1294eef_2000_2000.jpg

Tijdloos en stijlvol

De Coen Moulijn zaal bevindt zich aan de rechterzijde van het Maasgebouw. Vanuit deze zaal kijk je uit over de Maas en de Van Brienenoordbrug. De grote raampartijen zorgen voor natuurlijke lichtinval. Dankzij de specifiek gekozen kleuren en materialen heeft deze ruimte een tijdloze, maar toch ook moderne en stijlvolle uitstraling. Het is de ideale setting voor bijvoorbeeld een intiem diner, een bedrijfspresentatie, een jubileumfeest of lezing.

Combinatie met andere zalen

De Coen Moulijn zaal is geschikt voor een beperkt gezelschap. Meer ruimte nodig? De Coen Moulijn zaal kan worden gekoppeld aan de aangrenzende Puck van Heel zaal, waarmee je ineens 400 gasten kunt ontvangen. Combineer je die twee ruimtes met de Jan Linssen zaal, dan heb je de volledige rechterzijde van het Maasgebouw tot je beschikking. En heb je plek voor liefst 750 gasten!

 

Plattegrond Coen Moulijn zaal

Maatwerk

Uiteraard kunnen we de Coen Moulijn zaal volledig naar jouw wensen aankleden, zodat jij jouw gasten nog meer kunt inspireren. Ook kun je gebruik maken van onze uitgebreide culinaire mogelijkheden, samengesteld door onze ervaren keukenbrigade. En een rondleiding door De Kuip mag natuurlijk niet ontbreken als onderdeel van jouw evenement.

Interesse?

Meer weten over het organiseren van een evenement in de Coen Moulijn zaal? Vraag een offerte aan via onderstaande button. Bekijk hier het volledige overzicht van onze zalen en ruimtes.

                                                                                    

Offerte aanvragen

Over Coen Moulijn

Rotterdammer Coen Moulijn laat het hart van veel Feyenoorders sneller kloppen. De aanvaller speelde bijna twintig jaar voor de club en was onderdeel van de succesvolle lichting die onder meer de Europa Cup I won. Met net geen 500 officiële wedstrijden in Feyenoord I mag de naam van deze iconische speler niet ontbreken in De Kuip.

Coen Moulijn