360 Tour
Offerte aanvragen Boek jouw tour

Culinaire opties

Een evenement is pas echt geslaagd als ook de culinaire omlijsting van hoog niveau is. Daarom besteedt De Kuip Meetings & Events veel aandacht aan de kwaliteit van de culinaire mogelijkheden, die uiteenlopen van walking dinners en buffetten tot exclusief fingerfood en een uitgebreid diner. Bijkomend voordeel: de culinaire mogelijkheden zijn ook nog eens betaalbaar. 

Eigen cateringservice

De Kuip Meetings & Events beschikt over een eigen cateringservice. Ons culinaire assortiment varieert van een ontbijtbuffet tot een VIP-broodjesbuffet met luxe sandwiches en vers fruit tot speciale lunchbuffetten met heerlijke zoete tussendoortjes. Wij serveren diners à la carte, in buffetvorm of als walking diner en geven bij ieder menu desgewenst een passende wijnsuggestie. Onze medewerkers adviseren je graag over de juiste culinaire keuze voor jouw evenement. Bekijk hier het smakelijke overzicht van ons culinaire assortiment.

Kers op de taart

De cateringservice is een smakelijke toevoeging op ieder evenement. Een vergadering in de Feyenoord Business Unit of de Perszaal? Zorg halverwege de middag voor wat extra energie door hapjes beschikbaar te stellen voor de aanwezigen. Een congres afsluiten met een borrel? Maak het extra feestelijk door culinaire omlijsting op maat te verzorgen. Wij adviseren graag welke vorm van catering het meest geschikt is voor uw evenement.

Brasserie De Kuip

In het hart van het Maasgebouw bevindt zich een brasserie met een typisch Rotterdamse signatuur: Brasserie De Kuip. Deze sfeervolle brasserie is exclusief te reserveren als onderdeel van jouw evenement, bijvoorbeeld als locatie voor een lunch, borrel, diner of feestavond. Brasserie De Kuip biedt plaats aan 200 personen. Bekijk hier de menukaart van Brasserie De Kuip.
 

Wil je meer informatie?

Vul dan het formulier in op onze contactpagina en stuur ons een bericht.

Informatie aanvragen