Offerte aanvragen Boek jouw tour

Bas Paauwe zaal

Klein, maar fijn. Dat is de perfecte samenvatting van de Bas Paauwe zaal, een intieme plek voor een brainstormsessie, vergadering of presentatie.

Informatie aanvragen Offerte aanvragen
  • Geschikt voor maximaal 100 personen

  • Intieme setting met moderne faciliteiten

  • Ideaal voor brainstorm, vergadering of presentatie

  • Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur

  • Maatwerk mogelijk

Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure
273b7a970ca5532d1fcad6a3da147590_2000_2000.jpg
24aa1ace4be80ec006021be6c841e882_2000_2000.jpg
1e2586e18b8f0c0f3a70859b8aa2f455_2000_2000.jpg

Uitzicht op de Maas

De Bas Paauwe zaal vind je in het Maasgebouw. Als aparte ruimte is de zaal zeer geschikt voor de wat kleinere evenementen. Extern vergaderen met een gezelschap tot 100 personen? Je nieuwe bedrijfsstrategie presenteren? Of in select gezelschap brainstormen met uitzicht op Rotterdamse parels als het Topsportcentrum, de Maas en de Van Brienenoordbrug? De intieme Bas Paauwe zaal is the place to be, ook dankzij de moderne audiovisuele faciliteiten en de gratis WiFi.

Multifunctionele ruimte

Denk je liever wat groter? Het grote voordeel van de Bas Paauwe zaal is dat hij perfect te combineren is met de aangrenzende Guus Brox zaal en/of Cor Kieboom zaal. Daarmee kun je in één keer een veel groter gezelschap kwijt tot wel 900 personen. Zo creëer je altijd een geschikte ruimte voor je congres, beurs of feest. Daarnaast kan de Bas Paauwe zaal dienst doen als ruimte voor een break-outsessie. Daarmee is de zaal net zo multifunctioneel als de oud-middenvelder van Feyenoord waarnaar hij vernoemd is. 

 
Plattegrond Bas Paauwe zaal 

Maatwerk

Uiteraard kunnen we de Bas Paauwe zaal volledig naar jouw wensen aankleden, zodat jij jouw gasten nog meer kunt inspireren. Ook kun je gebruik maken van onze uitgebreide culinaire mogelijkheden, samengesteld door onze ervaren keukenbrigade. En een rondleiding door De Kuip mag natuurlijk niet ontbreken als onderdeel van jouw evenement.

Interesse?

Meer weten over het organiseren van een evenement in de Bas Paauwe zaal? Vraag een offerte aan via onderstaande button. Bekijk hier het volledige overzicht van onze zalen en ruimtes.


Informatie aanvragen Offerte aanvragen

Over Bas Paauwe

Bas Paauwe was een van de uitverkorenen om de eerste wedstrijd in De Kuip te spelen. In de achttien jaar als speler bij de club kwam hij tot meer dan 300 wedstrijden en veroverde hij drie landskampioenschappen.  

Bas Paauwe