Offerte aanvragen Meer informatie

Bas Paauwe zaal

De Bas Paauwe zaal is een van de kleinere zalen van De Kuip, maar de mogelijkheden zijn groots. De zaal is voorzien van de noodzakelijke audiovisuele apparatuur en kan eventueel gecombineerd worden met de aangrenzende Guus Brox zaal. Zo creëer je altijd de geschikte ruimte voor je congres, beurs of feest in het meest iconische stadion van Rotterdam.
Informatie aanvragen Offerte aanvragen
  • Geschikt voor 30 tot 125 personen

  • Kleine, intieme zaal als juiste setting voor een brainstormsessie of vergadering

  • Gratis wifi en moderne audiovisuele faciliteiten

  • 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur

  • Uitgebreide culinaire mogelijkheden, zoals eigen cateringservice

Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure
273b7a970ca5532d1fcad6a3da147590_2000_2000.jpg
24aa1ace4be80ec006021be6c841e882_2000_2000.jpg
1e2586e18b8f0c0f3a70859b8aa2f455_2000_2000.jpg

Intiem

Hij is niet de meest opvallende Feyenoord-speler uit de historie, maar belangrijk was Bas Paauwe wel. Datzelfde geldt voor de Bas Paauwezaal, die intiem kan worden genoemd. Ben je van plan een evenement voor 30 tot 125 personen te organiseren? Dan is de Bas Paauwezaal uitermate geschikt. Deze ruimte is de juiste keuze wanneer je extern wilt vergaderen. In de inspirerende (topsport)omgeving van De Kuip kom je samen met collega’s tot nieuwe inzichten. Terwijl alles om je heen Feyenoord en de topsportmentaliteit ademt zet jouw bedrijf de volgende stap richting nieuw succes.

Maatwerk

Net als de Cor Kieboomzaal kan ook deze ruimte voorzien worden van aankleding op maat om je collega’s en/of gasten nog meer te inspireren. Ook niet geheel onbelangrijk: de zaal is voorzien van gratis wifi en toegankelijk voor invaliden. Door de natuurlijke lichtinval aan een zijde van de zaal blijft het gezelschap scherp. Toch op zoek naar afwisseling tussen het vergaderen door? Wat dacht je van een rondleiding door de imposante Kuip om vervolgens geïnspireerd de sessie voort te zetten. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de vergadering of brainstormsessie te combineren met de uitgebreide culinaire mogelijkheden
 
Plattegrond Bas Paauwe zaal 

Goede bereikbaarheid

Je komt samen in De Kuip. De locatie wordt geroemd om haar bereikbaarheid. Het stadion is snel te bereiken voor bijvoorbeeld een vergadering of feest via de A16 of met het openbaar vervoer. Bezoekers hoeven zich geen zorgen te maken over het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft de beschikking over 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe in een drukke stad als Rotterdam.

Informatie aanvragen Offerte aanvragen

Over Bas Paauwe

Bas Paauwe was een van de uitverkorenen om de eerste wedstrijd in De Kuip te spelen. In de achttien jaar als speler bij de club kwam hij tot meer dan 300 wedstrijden en veroverde hij drie landskampioenschappen.  

Bas Paauwe