360 Tour
Offerte aanvragen Boek jouw tour

Zalen & ruimtes

Unieke zaal huren in Rotterdam

De Kuip is de ideale locatie voor het huren van een zaal in Rotterdam. Hoe je de invulling ook voor ogen hebt, met onze flexibel in te delen en exclusieve zalen, faciliteiten en advies op maat dragen wij graag bij aan het behalen van je doelstellingen.
Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure Offerte aanvragen

Welke zalen zijn te huur?

Wanneer je een unieke zaal wil huren in Rotterdam? Dan ben je bij de Kuip aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een kleine zaal voor een besloten evenement of een grote zaal voor meer dan 250 personen: De Kuip biedt allerlei soorten zalen. Klik op blokken hieronder om een zaal of ruimte te vinden in De Kuip, die aansluit bij het aantal personen dat aanwezig zal zijn tijdens uw evenement.

Goede bereikbare zalen & ruimtes in Rotterdam

Wanneer je een zaal huurt bij de Kuip, dan kies je voor een unieke omgeving met uitstekende bereikbaarheid. Door de ligging vlak bij de A16 en de aansluiting van openbaar vervoer, kunnen al je gasten moeiteloos bij de gehuurde zaal komen. Bovendien uniek bij het huren van een zaal in Rotterdam: de 1.000 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Parkeren is dus geen enkel probleem.

Adres: Stadion Feijenoord N.V. - Maasgebouw - Van Zandvlietplein 1, 3077 AA Rotterdam
Telefoonnummer: 010-492 94 44

Zakelijk een zaal huren in Rotterdam

De Kuip is niet alleen geschikt voor het huren van een zaal in Rotterdam, maar is ook ideaal als congreslocatieevenementenlocatieteambuilding uitje of vergaderlocatie.