Offerte aanvragen Boek jouw tour

Brasserie De Kuip

Een bar in de vorm van De Kuip, rode Kuipstoeltjes en een industriële uitstraling met authentieke glas-in-looddetails. Welkom in Brasserie De Kuip, de ideale plek voor jouw lunch, borrel of diner. Let op: De Brasserie is gesloten voor dagelijkse exploitatie.
  • Geschikt voor maximaal 250 personen

  • Ideaal voor borrel, lunch of diner

  • Industriële uitstraling, met uitzicht op De Kuip 

  • Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur

  • Maatwerk mogelijk

Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure
fc42f581356181f94769b8b92c8c1581_2000_2000.jpg
483ab3763e3bbb499d2eb5cad770fc11_2000_2000.jpg
ad45c6674764646101cbd573f45326e1_2000_2000.jpg

Brasserie De Kuip Rotterdam

In het hart van het Maasgebouw vind je Brasserie De Kuip. Hier eet en drink je in een rauwe, Rotterdamse en industriële sfeer, die desondanks heel warm aanvoelt. Die warme deken valt al direct over je heen als je door de grote stalen deuren, met authentieke glas-in-looddetails, naar binnen loopt. Aan je rechterkant zie je de imposante staalconstructie van De Kuip. Recht voor je de bar in de vorm van het stadion. Het Feyenoord-rood is hier aanwezig op de grote wand, maar ook in de Kuipstoeltjes en gezellige zitjes. De sfeervolle verlichting maakt de sfeer compleet.

 

Bistro De Kuip

Brasserie De Kuip is dé plek voor een uitgebreid diner, een heerlijke lunch of een gezellige borrel. Onze ervaren culinaire brigade werkt met de beste kwaliteitsproducten om je een zo hoog mogelijk culinair niveau aan te bieden. Bekijk hier de culinaire mogelijkheden. Maar je kunt in onze bistro méér dan alleen lekker eten. Het is dankzij het aanwezige presentatiescherm ook een ideale plek voor een inspirerende presentatie. Of wat dacht je van een bedrijfs- of familiefeest met je eigen, besloten gezelschap? 


Plattegrond Brasserie De Kuip

Maatwerk

Brasserie De Kuip is een ideale uitvalsbasis als onderdeel van een groter evenement, bijvoorbeeld als de plek voor ontvangst met koffie of voor een afsluiting met een borrel. Maar je kunt onze bistro uiteraard ook exclusief huren als op zichzelf staande locatie voor jouw evenement. Hierbij kunnen we de ruimte volledig naar jouw wensen aankleden, zodat jij jouw gasten nog meer kunt inspireren. Een rondleiding door De Kuip mag natuurlijk niet ontbreken als onderdeel van jouw evenement.Interesse?

Meer weten over het organiseren van een evenement in Brasserie De Kuip? Vraag een offerte aan via onderstaande button. Bekijk hier het volledige overzicht van onze zalen en ruimtes.


 
Bekijk capaciteit & opstellingen

Offerte aanvragen