Offerte aanvragen Meer informatie

Brasserie De Kuip

Op de eerste verdieping van het Maasgebouw kun je bij Brasserie De Kuip terecht voor een kop koffie, (zakelijke) lunch, diner of een borrel. Daarnaast is de Brasserie perfect in te zetten bij een congres, vergadering of ander evenement. De menukaart is gevarieerd en uitgebreid.
  • Geschikt voor 200 tot 350 personen

  • Catering op maat

  • Exclusief te reserveren

  • Fijne ambiance voor (zaken)lunch of borrel

  • Parkeerplaatsen voor de deur, openbaar vervoer op loopafstand

  • Te combineren met een rondleiding

Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure
fc42f581356181f94769b8b92c8c1581_2000_2000.jpg
483ab3763e3bbb499d2eb5cad770fc11_2000_2000.jpg
ad45c6674764646101cbd573f45326e1_2000_2000.jpg

Culinair hoogstaand

Onze professionele medewerkers doen er alles aan om jouw bezoek tot een succes te maken. Er wordt gewerkt met de beste kwaliteitsproducten om u een zo hoog mogelijk culinair niveau aan te bieden. Naast de Brasserie heeft De Kuip een eigen cateringafdeling die elk evenement tot een succes maakt. De culinaire mogelijkheden zijn hier te bekijken.

Zakelijke meeting

Brasserie De Kuip kan vanwege het sfeervolle interieur en centrale ligging één van de te huren ruimtes zijn op een evenement. Uiteraard is de Brasserie ook een prima op zichzelf staande locatie voor een feest of borrel. Liever een zakelijke meeting in het etablissement? Een goede keuze! In Brasserie De Kuip praat je onder het genot van een kop koffie over de laatste zakelijke ontwikkelingen. 

Plattegrond Brasserie De Kuip

Maatwerk

Deze ruimte kan voorzien worden van aankleding op maat om je collega’s en/of gasten nog meer te inspireren. Ook niet geheel onbelangrijk: de zaal is voorzien van gratis wifi en toegankelijk voor invaliden. Op zoek naar afwisseling tussen het borrelen door? Wat dacht je van een rondleiding door de imposante Kuip om vervolgens de sessie voort te zetten.

Goede bereikbaarheid

Je komt samen in De Kuip. De locatie wordt geroemd om haar bereikbaarheid. Het stadion is snel te bereiken voor bijvoorbeeld een diner of borrel via de A16 of met het openbaar vervoer. Bezoekers hoeven zich geen zorgen te maken over het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft de beschikking over 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe in een drukke stad als Rotterdam.
 
Bekijk capaciteit & opstellingen

Interesse?

Wil je een evenement organiseren in De Kuip of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan via onderstaande button!

Offerte aanvragen