360 Tour
Offerte aanvragen Boek jouw tour

Ernst Happel zaal

Een bar, een speels in te delen ruimte en directe toegang tot de business seats op de tweede ring van De Kuip. De Ernst Happel zaal is niet voor niets een populaire en veel geboekte zaal.

  • Geschikt voor maximaal 250 personen

  • Voorzien van bar en loungegedeelte

  • Ideaal voor een borrel, feest of ontvangst

  • Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur

  • Maatwerk mogelijk

Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure
273b7a970ca5532d1fcad6a3da147590_2000_2000.jpg
1e2586e18b8f0c0f3a70859b8aa2f455_2000_2000.jpg
8954c0e3c325ac646729cae810aa0b26_2000_2000.jpg

Lichte, intieme ruimte in het Maasgebouw

Wie de roltrap naar de tweede verdieping van het Maasgebouw neemt, stapt meteen de Ernst Happel zaal binnen. De ruime zaal is van alle gemakken voorzien. Zo is hier een grote bar, wat de zaal perfect geschikt maakt als ontvangstruimte voor een evenement of juist als de plek voor bijvoorbeeld een borrel of walking dinner na afloop van een evenement. Maar ook als feestlocatie is de multifunctionele en op diverse manieren in te delen Ernst Happel zaal meer dan bruikbaar.

Aanpasbare grootte

Je kunt de Ernst Happel zaal dus afhuren als zelfstandige ruimte, maar vaak wordt deze ruimte gebruikt als onderdeel van een groter evenement. Denk jij groot, net als Ernst Happel? De zaal is uitstekend te combineren met aangrenzende ruimtes als de Guus Brox zaal, Bas Paauwe zaal en/of Cor Kieboom zaal. Als je de gehele linkerzijde van het Maasgebouw tot je beschikking hebt, kun je eenvoudig 850 mensen kwijt. 

Plattegrond Ernst Happel zaal

Maatwerk

Uiteraard kunnen we de Ernst Happel zaal volledig naar jouw wensen aankleden, zodat jij jouw gasten nog meer kunt inspireren. Ook kun je gebruik maken van onze uitgebreide culinaire mogelijkheden, samengesteld door onze ervaren keukenbrigade. En een rondleiding door De Kuip mag natuurlijk niet ontbreken als onderdeel van jouw evenement.

Interesse?

Meer weten over het organiseren van een evenement in de Ernst Happel zaal? Vraag een offerte aan via onderstaande button. Bekijk hier het volledige overzicht van onze zalen en ruimtes.

Offerte aanvragen

Over Ernst Happel

Oostenrijker Ernst Happel is een van de grootste voetbaltrainers ooit. Met Feyenoord won hij onder meer een landstitel, de Europa Cup I en de Wereldbeker. De trainer heeft een indrukwekkend palmares, ook bij buitenlandse clubs. 

Ernst Happel