Offerte aanvragen Meer informatie

Ernst Happel zaal

De Ernst Happel zaal is van alle gemakken voorzien, zoals een grote bar. De locatie is geschikt voor diverse activiteiten, zoals een ontvangst of borrel voor 30 tot 200 personen.
  • Geschikt voor 30 tot 200 personen

  • Ideale omgeving voor een ontvangst, borrel of feest

  • Populaire zaal, mede dankzij faciliteiten als een bar

  • 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur

  • Culinaire mogelijkheden, zoals eigen cateringservice

Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure
273b7a970ca5532d1fcad6a3da147590_2000_2000.jpg
1e2586e18b8f0c0f3a70859b8aa2f455_2000_2000.jpg
8954c0e3c325ac646729cae810aa0b26_2000_2000.jpg

Gezelligheid

Ernst Happel is niet alleen de meest succesvolle trainer uit de Feyenoord-historie, het was ook een veelzijdige man. Die veelzijdigheid is van toepassing op de zaal die naar hem vernoemd is. De Ernst Happel zaal is niet voor niets een veel gebruikte ruimte in De Kuip. Met alle voorzieningen voor handen is deze locatie eigenlijk altijd geschikt voor jouw evenement. Door de zaal te combineren creëer je nog meer ruimte, waardoor je het evenement niet klein hoeft te houden. Denk groots, net als de voormalig trainer van Feyenoord. 

Teamwork

Breng de bedrijfstactiek over in de Ernst Happel zaal, waar ook menig receptie, borrel en feest is georganiseerd. Als je geluk hebt, kun je vanuit de Ernst Happel zaal met de roltrap naar de tweede ring van het imposante stadion in Rotterdam, om een glimp van de binnenkant van De Kuip op te vangen.

Plattegrond Ernst Happel zaal

Maatwerk

Deze ruimte kan voorzien worden van aankleding op maat om je collega’s en/of gasten nog meer te inspireren. Ook niet geheel onbelangrijk: de zaal is voorzien van gratis wifi en toegankelijk voor invaliden. Door de natuurlijke lichtinval aan een zijde van de zaal blijft het gezelschap scherp. Toch op zoek naar afwisseling tussen het vergaderen door? Wat dacht je van een rondleiding door de imposante Kuip om vervolgens geïnspireerd de sessie voort te zetten. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de vergadering of brainstormsessie te combineren met de uitgebreide culinaire mogelijkheden.

Goede bereikbaarheid

Je komt samen in De Kuip. De locatie wordt geroemd om haar bereikbaarheid. Het stadion is snel te bereiken voor bijvoorbeeld een ontvangst of borrel via de A16 of met het openbaar vervoer. Bezoekers hoeven zich geen zorgen te maken over het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft de beschikking over 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe in een drukke stad als Rotterdam.                                                                                    

Interesse?

Wil je een evenement organiseren in De Kuip of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan via onderstaande button!

Offerte aanvragen

Over Ernst Happel

Oostenrijker Ernst Happel is een van de grootste voetbaltrainers ooit. Met Feyenoord won hij onder meer een landstitel, de Europa Cup I en de Wereldbeker. De trainer heeft een indrukwekkend palmares, ook bij buitenlandse clubs. 

Ernst Happel