Offerte aanvragen Boek jouw tour

Rabobank

Het startmoment van de kring Zuid-Holland waarbinnen meerdere lokale banken gaan samenwerken, zo omschrijft de Rabobank haar evenement ‘Dare2be1’ in De Kuip. Ruim 650 collega’s kwamen dit voorjaar bijeen in het multifunctionele stadion, waar ieder hoekje werd benut.
De entourage was fantastisch. De Kuip heeft echt iets magisch. Heidi Leeuwangh, Rabobank

Uitdagingen

Met grote tevredenheid kijkt Heidi Leeuwangh, adviseur marktbewerking, communicatie & coöperatie terug op het evenement. Wat waren belangrijke uitdagingen op weg naar de bijzondere avond? ‘Allereerst het grote aantal mensen dat wij meebrachten’, aldus Leeuwangh. ‘Daar moet natuurlijk wel plek voor zijn.’ De Kuip bood uitkomst. Mede dankzij de zeventien verschillende (breakout)zalen en overige unieke plekken als de tribunes en de lichtmasten was er genoeg plaats voor iedere medewerker.

Daarnaast roemt Leeuwangh de ligging en de parkeermogelijkheden van het stadion. ‘De aanrijroute was perfect, zeker voor de vele werknemers die via de A16 richting Rotterdam kwam. Eenmaal gearriveerd was parkeren totaal geen probleem dankzij de vele parkeerplaatsen voor de deur.’

Divers programma

Het programma in en rondom het stadion was zeer divers. ‘Dare2be1’ begon in het Maasgebouw, waar gedineerd kon worden en onder meer een spreker de gasten inspireerde en motiveerde. ‘De gasten kregen de informatie via een koptelefoon. Een soort silent disco eigenlijk’, licht Leeuwangh toe. Opgewarmd en vol enthousiasme vertrokken de bankmedewerkers vervolgens richting hun workshops. ‘De aanwezigen werden verdeeld over 28 groepen, die naar alle hoeken van het stadion vertrokken. Bij het aanmelden konden zij stellingen beantwoorden waarna de indeling op type activiteit is gemaakt.’

‘Magisch’

Zo ontstond er een zeer dynamisch evenement in De Kuip, waar werd gedanst in het Maasgebouw, gediscussieerd in de kleedkamer, gevoetbald op de buitenring en zelfs abgeseild van een lichtmast. Bijzondere activiteiten in een exclusieve omgeving, zo vindt Leeuwangh. ‘De entourage was fantastisch. De Kuip heeft echt iets magisch.’ Dat bleek eens te meer tijdens de afsluitende plenaire sessie op de Business Seats, waarvandaan men zicht had op een groot scherm op de eerste ring en een spectaculaire lasershow. De Kuip maakte het mogelijk dat de Rabobank-medewerkers één durfden te zijn.
57a8357ce38e4ee92be7a1eebc1c3d68_2000_2000.jpg
4a0120f8ec4137ebc9c45339a754991f_2000_2000.jpg
85543ab89d3d7551d3357f6408d1853b_2000_2000.jpg
Bekijk de brochure