360 Tour
Offerte aanvragen Boek jouw tour

Van Oord

Rio de Janeiro in Rotterdam-Zuid. Zo is het evenement van Van Oord op 25 juni 2016 in De Kuip het beste te omschrijven. Op de Van Oord Rio Day genoten personeelsleden en hun gezinnen van een dag in Braziliaanse sferen, inclusief Zuid-Amerikaanse muziek, dans en een prachtige kopie van het wereldberoemde Christusbeeld uit de miljoenenstad. En wie aan Rio de Janeiro denkt deze zomer, denkt ook aan de Olympische Spelen.
Mede dankzij de goede samenwerking met de mensen van De Kuip kijken we terug op een zeer geslaagde dag! Stavroula Mougiakos

Daarom konden de bezoekers zich vermaken met verschillende sportactiviteiten, zoals hockey, rugby, schermen en handboogschieten. In een omgeving als De Kuip moest er natuurlijk ook gevoetbald worden, wat gedaan werd onder de bezielende leiding van Feyenoord-icoon Mike Obiku.

Ook voor de jongere en minder sportieve bezoekers van de Van Oord Rio Day was genoeg doen. Naast de sporters op het hoofdveld van De Kuip werd geschminkt en gesprongen op een springkussen en kon men workshops en rondleidingen volgen in een van de zalen van het stadion. Zo werd de multifunctionaliteit van het evenementencentrum in Rotterdam-Zuid optimaal benut.

‘Als familiebedrijf vinden we het belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn. Doordat 2016 het jaar is van de Olympische Spelen en we het project Estrela da Favela in Brazilië steunen, was de link met Rio de Janeiro snel gelegd’, zegt Stavroula Mougiakos van Van Oord. ‘Estrela da Favala is een organisatie die kansarme jongeren uit de sloppenwijken van Rio de Janeiro met een programma van onderwijs en sport de kans geeft op een betere toekomst. Hieruit ontstond al vrij snel het idee om dit jaar een sportieve dag te organiseren voor onze medewerkers en hun gezin.

Als Rotterdams bedrijf leek het ons fantastisch om dit evenement te organiseren in De Kuip. Mede dankzij de goede samenwerking met de mensen van De Kuip kijken we terug op een zeer geslaagde dag!’

Bekijk de brochure