360 Tour
Offerte aanvragen Boek jouw tour

Fiscale bedrijvendag

Zo’n 300 topfiscalisten in spé kwamen op vrijdag 9 februari naar voetbal- en evenemententempel De Kuip voor de Fiscale Bedrijvendag 2018. Het doel: een brug slaan tussen praktijk en theorie. In een relaxte en sfeervolle setting hadden de studenten onder meer één-op-één contact met mensen uit het bedrijfsleven. Het laagdrempelige evenement was volgens organisator Nikola Djankov van R.F.V. Christiaanse-Taxateur wederom een groot succes.
De Kuip is gewoon een icoon. Als Feyenoord-fan wist ik dit al, maar het maakte me trots dat de deelnemers dit ook zagen. Nikola Djankov
De Fiscale Bedrijvendag wordt al jarenlang georganiseerd in De Kuip. ‘En steeds wordt de samenwerking met het personeel van De Kuip een stukje scherper’, aldus Djankov. ‘Ook voorafgaand aan deze editie hebben we flink kunnen sparren. Ze waren heel eerlijk tijdens de verschillende één-op-één contactmomenten in de voorbereiding.’ Die overlegmomenten leidden tot een uitgebreid programma voor de deelnemers aan de Fiscale Bedrijvendag.

Grootse aanpak

De studenten kregen een divers programma voorgeschoteld in de verschillende zalen van het stadion. Zo kregen de studenten in de ochtend de kans om individuele gesprekken te voeren met toonaangevende kantoren in één van de vele Business Units of een plenaire sessie te volgen in de Puck van Heel zaal. Ter afsluiting van het ochtendprogramma vond er een driegangenlunch plaats in de Van Zandvlietzaal, waar 30 chique gedekte tafels stonden. In de middag volgden de fiscale talenten workshops in zeven zalen, waarna ze de leerzame dag afsloten met een recruitmentborrel. 

Iconisch

Organisator Djankov kijkt dan ook tevreden terug op de dag. ‘De studenten en bedrijven die te gast waren op het evenement waren onder de indruk.’ Het stadion had daar een belangrijke rol in. ‘De Kuip is imposant, heeft karakter en natuurlijk een mooie geschiedenis. Veel deelnemende bedrijven die van de Amsterdamse Zuidas kwamen deden van tevoren een beetje lacherig over de locatie, maar achteraf vonden ze het stiekem prachtig. De Kuip is ook gewoon een icoon. Als Feyenoord-fan wist ik dit al, maar het maakte me trots dat de deelnemers dit ook zagen.’

49d4621a41cf5c8facc247ae5f7bea24_2000_2000.jpg
d8caeea09d15eafe121b43a05b251cf2_2000_2000.jpg
6b41c0b286efc71a8b5a64c02982fe0c_2000_2000.jpg
Bekijk de brochure