Offerte aanvragen Boek jouw tour

Boskalis

In De Kuip kom je samen. En wanneer is dit nu een beter motto dan met Kerst? Het was ook één van de redenen voor Hélène Oosthof–van der Molen, directiesecretaresse bij Boskalis Nederland, om op 22 december 2016 de kerstborrel van het bedrijf in het iconische Rotterdamse stadion te organiseren. ‘Eerdere zeer positieve samenwerkingen gaven de doorslag’, aldus Oosthof-van der Molen.
De trots die de werknemers van De Kuip uitstralen vind ik mooi. Hélène Oosthof–van der Molen, directiesecretaresse Boskalis Nederland
Boskalis Nederland organiseert namelijk al jaren de stafbijeenkomst in het stadion. Twee keer per jaar komen circa vijfhonderd personen bijeen op de tweede etage van het Maasgebouw. Met de kerstborrel waren er 275 werknemers die zich richting De Kuip begaven voor een sfeervolle bijeenkomst. Zo verzamelden de werknemers van de baggermaatschappij zich opnieuw op de tweede etage van het Maasgebouw, waar enkele break-out zalen werden gecombineerd tot een gezellige ruimte.

'Informele sfeer'

‘Er hing direct een lekkere informele sfeer’, blikt Oosthof-van der Molen tevreden terug. ‘Ik vond het prettig om te zien dat collega’s direct met elkaar in gesprek gingen en dit eigenlijk nooit meer ophield.’ Zelfs niet tijdens het walking diner, dat uit acht gangen bestond. ‘Het viel goed in de smaak. Het menu was speciaal aangepast naar de wensen van de werknemers.

Flexibiliteit

Het geeft aan hoe flexibel de organisatie van De Kuip Meetings & Events is. ‘Dat meedenken, iedere keer het probleem een stap voor zijn, dat waardeer ik zo’, aldus de directiesecretaresse. Nog een verklaring voor de jarenlange intensieve samenwerking: de ligging en parkeermogelijkheden. ‘Het stadion is makkelijk aan te rijden en heeft fijne parkeermogelijkheden.’ Oosthof-van der Molen doelt op de ligging naast de A16 en de duizend gratis parkeerplekken rondom De Kuip.

Trots

‘Ik mag dan misschien niet het Feyenoord-virus hebben, maar de trots die de werknemers van De Kuip uitstralen vind ik mooi. Dat herken ik ook bij de werknemers van Boskalis Nederland, die het stadion echt als een icoon zien. Dat merk ik altijd aan de reacties’, aldus Oosthof-van der Molen, die nog meer plenaire bijeenkomsten en borrels niet uitsluit. ‘De organisatie bewijst zich altijd. Ook wanneer we een speciale editie van de stafbijeenkomst willen, waarbij meerdere zalen verschillend ingedeeld moeten worden. Dat is logistiek een flinke uitdaging, maar totaal geen probleem voor De Kuip.’

Bekijk de brochure