Gouden Giraffe Event Awards

Casepresentatie voor 300 vakspecialisten

Nadat de Gouden Giraffe Event Awards -de prijs voor de beste zakelijke evenementen van Nederland- even van het podium verdween, heeft EventBranche Nederland de bokshandschoen overgenomen en het evenement nieuw leven ingeblazen. De Kuip was de trotse gastheer van de aftrap van de Gouden Giraffe Event Awards met Learn From The Best.

“De samenwerking was uitstekend en door de aanwezige faciliteiten konden we de bedrijven goed ontvangen.”
Askin Ozay, EventBranche

Op deze bijeenkomst presenteerden de genomineerden in de vijf verschillende categorieën hun ‘best case’ live op het podium aan de deskundige jury. De bezoekers konden zodoende leren van het beste wat Nederland op het gebied van evenementen te bieden heeft: Learn From The Best.

Askin Ozay van EventBranche Nederland kijkt terug op een zeer geslaagde dag: ‘We zijn erg tevreden over het verloop van het evenement. Het was goed om Learn From The Best in De Kuip te kunnen organiseren. De samenwerking was uitstekend en door de aanwezige faciliteiten konden we niet alleen de bedrijven goed ontvangen, maar ook bijvoorbeeld de Business Units gebruiken als ‘break-outroom’ voor de jury.  

De reacties die EventBranche Nederland heeft gekregen waren positief: ‘De algehele tendens is dat het tof was. Zowel het evenement als de locatie. Je organiseert een evenement voor mensen die elke dag iets organiseren, dus die zijn erg kritisch. Maar die kritische noot is nergens geplaats, dus dat is een groot compliment!’

Ook een evenement organiseren?