Offerte aanvragen Boek jouw tour

Cor Kieboom zaal

De Cor Kieboomzaal is een intieme ruimte, inclusief bar en alle benodigde technische faciliteiten. Dat maakt de zaal de ideale ruimte voor een vergadering of brainstormsessie voor 24 tot 125 personen in Rotterdam. Wil je een groot gezelschap ontvangen, bijvoorbeeld tijdens een borrel of lezing, dan is deze ruimte ook goed te gebruiken als verlengstuk van de Ernst Happelzaal.
Informatie aanvragen Offerte aanvragen
  • Geschikt voor 24 tot 125 personen

  • Ideaal voor een brainstormsessie of vergadering

  • Gratis wifi en moderne audiovisuele faciliteiten

  • 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur

  • Te combineren met rondleiding door het stadion

Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure
5320e4714112e25fb77729b70823bf3f_2000_2000.jpg
84aa9dd662dc597be3e7c3190785bbb0_2000_2000.jpg
4d49caa40e9ceeeffa134bc7dddeef23_2000_2000.jpg

Knopen doorhakken

Cor Kieboom nam als voorzitter van Feyenoord niet alleen belangrijke beslissingen voor zijn club, maar voor het gehele betaald voetbal. Wil jij ook knopen doorhakken met collega’s? Dan is de Cor Kieboomzaal dé locatie voor een vergadering. Het is één van de vele breakout zalen in De Kuip. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we de ruimte vergroten of verkleinen. Zo is er de mogelijkheid om gasten te ontvangen in een zaal met de afmeting 9,70 x 11,00 meter of 9,70 x 14,75 meter.

Inspirerende omgeving

Voorzien van een bar, loungegedeelte en audiovisuele voorzieningen is deze zaal de juiste keuze wanneer je extern wilt vergaderen. In de inspirerende (topsport)omgeving van De Kuip kom je samen met collega’s tot nieuwe inzichten. Terwijl alles om je heen Feyenoord en de topsportmentaliteit ademt zet jouw bedrijf de volgende stap richting nieuw succes.

Plattegrond Cor Kieboom zaal 

Vergadering op maat

De Cor Kieboomzaal kan uiteraard voorzien worden van aankleding op maat om je collega’s en/of gasten nog meer te inspireren. Ook niet geheel onbelangrijk: de zaal is voorzien van gratis wifi en toegankelijk voor invaliden. Door de natuurlijke lichtinval aan een zijde van de zaal blijft het gezelschap scherp. Toch op zoek naar afwisseling tussen het vergaderen door? Wat dacht je van een rondleiding door de imposante Kuip om vervolgens geïnspireerd de sessie voort te zetten. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de vergadering of brainstormsessie te combineren met de uitgebreide culinaire mogelijkheden

Goede bereikbaarheid

Je komt samen in De Kuip. De locatie wordt geroemd om haar bereikbaarheid. Het stadion is snel te bereiken voor bijvoorbeeld een vergadering via de A16 of met het openbaar vervoer. Bezoekers hoeven zich geen zorgen te maken over het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft de beschikking over 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe in een drukke stad als Rotterdam.
 
Bekijk capaciteit & opstellingen

Informatie aanvragen Offerte aanvragen

Over Cor Kieboom

Cor Kieboom was bijna dertig jaar lang voorzitter van Feyenoord. Hij wist de voetbalbond te overtuigen van de noodzaak van betaal voetbal, waar de club uit Rotterdam flink van profiteerde. In 1967 besloot hij af te treden als voorzitter van Feyenoord er werd hij benoemd tot erevoorzitter. Hij legde de basis voor de meest succesvolle periode van de club, waarin Feyenoord onder meer de Wereldbeker won.

Cor Kieboom