Offerte aanvragen Boek jouw tour

Perszaal

Je kent het beeld ongetwijfeld van tv: de trainer van Feyenoord spreekt de pers toe vanachter een hoge tafel, met achter zich een wand met sponsoruitingen. Dat tafereel vindt plaats in de Perszaal van De Kuip. En het mooie is: die zaal kan ook het inspirerende decor zijn van jouw evenement.

  • Geschikt voor maximaal 80 personen

  • Inspirerende omgeving, bekend van TV

  • Ideaal voor vergadering of presentatie

  • Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur

  • Maatwerk mogelijk

Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure
a04dbb7be854927dc4b93b258941453c_2000_2000.jpg
fc948c6b4c2e6ef28023b73b515250ba_2000_2000.jpg
e6f63648083f18f6c3f12d65be133691_2000_2000.jpg

Het decor van de persconferenties

In de Perszaal vinden de persconferenties plaats voor en na de voetbalwedstrijden in De Kuip. De vaderlandse voetbaljournalisten spreken hier bijna wekelijks met de hoofdtrainer van Feyenoord. Maar ook honderden andere nationale en internationale coaches zaten hier achter de tafel om tegenover de pers hun visie te geven op de zojuist gespeelde wedstrijd of om vooruit te blikken op wat komen gaat.

 

Volop inspiratie

Die historie maakt de Perszaal een inspirerende plek voor jouw vergadering of presentatie. Onder het toeziend oog van het portret van Feyenoord-icoon en voormalig perschef Fred Blankemeijer, naar wie de zaal vernoemd is, kom je met collega’s tot nieuwe inzichten tijdens een brainstorm. Of geef je een presentatie waar de energie vanaf spat. Daarbij word je uiteraard ondersteund door een beamer, projectiescherm en kwalitatief hoogwaardige audioapparatuur.

 

Uitzicht vanaf de perstribune

De stoeltjes met Feyenoord-logo zijn voorzien van uitklapbare tafeltjes, waardoor iedereen gemakkelijk kan meeschrijven. Leuke bijkomstigheid: de Perszaal biedt rechtstreeks toegang tot de perstribune, waarvandaan jij en je gasten een blik kunnen werpen op het heilige gras van De Kuip. De kers op de taart van een geslaagde bijeenkomst!

 

Combinatie met Perscafé

De Perszaal wordt bij een evenement vaak gecombineerd met het aangrenzende Perscafé. Met zijn hoge witte, glanzende loungetafels en barkrukken en de grote bar is dat de ideale ruimte voor ontvangsten, borrels of recepties. In het Perscafé vind je ook de Wall of Fame van alle Feyenoord-trainers uit de historie. De huidige trainer van Feyenoord hangt als enige in kleur op deze prachtige en stijlvolle wand, die het visitekaartje is van de moderne en fris ingerichte ruimte. 

 

Maatwerk

Uiteraard kunnen we de Perszaal volledig naar jouw wensen aankleden, zodat jij jouw gasten nog meer kunt inspireren. Ook kun je gebruik maken van onze uitgebreide culinaire mogelijkheden, samengesteld door onze ervaren keukenbrigade. En een rondleiding door De Kuip mag natuurlijk niet 

 
Bekijk capaciteit & opstellingen

Offerte aanvragen

Over Fred Blankemeijer

Fred Blankemeijer diende Feyenoord in een veelvoud aan functies en kan met recht een oer-Feyenoorder worden genoemd. Een van de functies die Blankemeijer in De Kuip bekleedde, was die van perschef. Toen er in 2008 een einde kwam aan die rol, die hij vanaf 1991 jarenlang met verve vervulde, werd de perszaal van De Kuip omgedoopt tot de Fred Blankemeijer zaal.