360 Tour
Offerte aanvragen Boek jouw tour

Gerard Kerkum Boardroom

De Gerard Kerkum Boardroom is een van de meest exclusieve ruimtes van het stadion. In de stijlvolle ruimte met stoere twist, waar Feyenoord tijdens wedstrijden haar prominente gasten ontvangt, staan onder meer chique chesterfields en stijlvolle loungestoelen. Een prachtlocatie voor een diner, borrel of presentatie in Rotterdam.
  • Geschikt voor maximaal 225 personen

  • Ideale zaal voor een vergadering, presentatie of feest

  • Exclusieve ruimte, chique en sfeervolle uitstraling

  • 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur

  • Prachtige bar, comfortabele seats

Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure
0bf8a14b76afa6b51d9a46e51d730ba2_2000_2000.jpg
c79df3600fcd99fe0b344a6f43605655_2000_2000.jpg
a7cf7abe73501ee3ccfaf4b6927b7d30_2000_2000.jpg

Chique en imposant

Dat de Boardroom is vernoemd naar Gerard Kerkum is logisch. Kerkum speelde meer dan tien seizoenen bij Feyenoord en was na zijn carrière ook nog voorzitter. Zijn krachtige uitstraling komt terug in de zaal, die plaats biedt aan maximaal 225 personen. De robuuste houten tafel biedt plek voor 12 personen en daarnaast beschikt de ruimte over een prachtige wijnbar. De Boardroom is voorzien van zeven televisieschermen en is desgewenst volledig te verduisteren. Naast de wedstrijddagen kan deze ruimte gehuurd worden als exclusieve diner- of borrellocatie.

Dankzij de warme tinten en moderne inrichting is de Boardroom een populaire locatie voor een evenement in Rotterdam. Van klein gezelschap tot grote groep, geen enkel aantal is ongeschikt voor deze ruimte. Dat is ook de kracht van de Gerard Kerkum Boardroom, waar de sfeer direct goed is.

Maatwerk

Deze ruimte kan voorzien worden van aankleding op maat om je collega’s en/of gasten nog meer te inspireren. Ook niet geheel onbelangrijk: de zaal is voorzien van gratis wifi en toegankelijk voor invaliden. Door de natuurlijke lichtinval aan een zijde van de zaal blijft het gezelschap scherp. Toch op zoek naar afwisseling tussen het borrelen of vergaderen door? Wat dacht je van een rondleiding door de imposante Kuip om vervolgens geïnspireerd en energiek de sessie voort te zetten. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de vergadering of brainstormsessie te combineren met de uitgebreide culinaire mogelijkheden.

Goede bereikbaarheid

Je komt samen in De Kuip. De locatie wordt geroemd om haar bereikbaarheid. Het stadion is snel te bereiken voor bijvoorbeeld een diner of borrel via de A16 of met het openbaar vervoer. Bezoekers hoeven zich geen zorgen te maken over het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft de beschikking over 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe in een drukke stad als Rotterdam. 


Offerte aanvragen

Over Gerard Kerkum

Kerkum was een Feyenoorder in hart en nieren en een kind van de club. Dat bleek wel uit zijn tomeloze inzet voor Feyenoord als speler en bestuurslid. In 2015 werd de Boardroom naar hem vernoemd. Het maakte hem als clubman natuurlijk enorm trots.