360 Tour
Offerte aanvragen Boek jouw tour

Feyenoord Business Unit

De Feyenoord Business Unit ademt voetbal. Met een adembenemend uitzicht op het hoofdveld van De Kuip zijn de bezoekers van deze ruimte gegarandeerd onder de indruk. Maar bovenal is de Feyenoord Business Unit een uitermate geschikte locatie voor een vergadering in Rotterdam. De inspirerende ruimte, waar in het verleden de nieuwe spelers van Feyenoord hun contract tekenden,  is de ultieme plek om ook een nieuwe samenwerking met klanten te bezegelen of te vergaderen met een groep van maximaal tien personen. 
Informatie aanvragen Offerte aanvragen
  • Capaciteit tot 10 personen 

  • Inspirerende omgeving (zicht op het heilige gras);
    ideaal voor een brainstormsessie of vergadering

  • Gratis wifi en moderne audiovisuele faciliteiten

  • 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur

  • De Feyenoord Business Unit is in 2019 verbouwd

  • Te combineren met rondleiding door het stadion

Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure
e5f9133e8073dc92325b4499648ae53c_2000_2000.jpg
49d5346023fad139da5268f1f3a53123_2000_2000.jpg
cae19c4fa09d549f9ba648ec856afd15_2000_2000.jpg

Inspiratie

Met zicht op het hoofdveld, de duizenden blauwe stoelen op de tribunes en de wetenschap dat in deze ruimte reeds tientallen succesvolle deals zijn gesloten, vind je hier de inspiratie om belangrijke knopen door te hakken. De machtige Kuip ligt letterlijk aan je voeten, net als de branche waarin jouw bedrijf zich begeeft.

Modern en compleet

De Feyenoord Business Unit heeft in 2019 een totale metamorfose ondergaan en is voorzien van moderne faciliteiten, zoals audiovisuele apparatuur en een espressomachine. Op deze typische Rotterdamse locatie zijn alle ingrediënten voor een succesvolle meeting aanwezig. Niet voor niets vinden de directieleden van Feyenoord op een wedstrijddag hun weg naar de zakelijke stoelen via deze ruimte. 

Energieke omgeving

Ben je op zoek naar een externe locatie voor een belangrijke brainstorm, vergadering of contractondertekening? Kom dan samen in de Feyenoord Business Unit in De Kuip! Laat woorden voortvloeien in daden en bepaal gezamenlijk de tactiek. Op enkele meters afstand van het veld waar iedere twee weken topsport wordt bedreven krijg je direct de energie om te presteren.

Kom tot grootse daden

In de ruimte waar in het verleden grote talenten en reeds gearriveerde vedettes hun handtekening zetten onder een nieuw contract is het nu jouw beurt om samen met collega’s en/of zakelijke partners tot grootse daden te komen. De culinaire mogelijkheden van De Kuip maken de bijeenkomst in de Feyenoord Business Unit nog aangenamer. 

Goede bereikbaarheid

Je komt samen in De Kuip. De locatie wordt onder meer geroemd om haar bereikbaarheid. Het grootste stadion van Rotterdam is snel te bereiken via de A16 of met het openbaar vervoer. Je gasten hoeven zich geen zorgen te maken over lange en smalle toegangswegen en het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft bovendien de beschikking over 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe in een drukke stad als Rotterdam.
 
Informatie aanvragen Vraag offerte aan