Offerte aanvragen Meer informatie

Perscafé

Hoge, witte, glanzende loungetafels en barkrukken. Een grote bar met koude en warme dranken. Het Perscafé is een ideale ruimte voor ontvangsten. De ruimte voldoet helemaal aan de eisen van deze tijd en is uitstekend te combineren met de kenmerkende Fred Blankemeijer zaal (Perszaal), welke vooral geschikt is voor vergaderingen en presentaties.
  • Geschikt voor 16 tot 50 personen

  • Neem even snel een kijkje op de tribune

  • Gegarandeerd indrukwekkend ontvangst in exclusieve Feyenoord-omgeving

  • Gratis wifi en moderne audiovisuele faciliteiten

  • Gratis parkeerplaatsen voor de deur, openbaar vervoer op loopafstand

  • Te combineren met rondleiding door het stadion en catering op maat

Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure
486afda2c708727148cb1b1d309ccd4f_2000_2000.jpg
37080c79de088c7d40985c98122242ad_2000_2000.jpg
8f4b9f6149e9f0fa1d5b18126e397ea0_2000_2000.jpg

Sterk in de combinatie

Wanneer doe je er goed aan je gasten te ontvangen in het Perscafé? Deze locatie is geschikt voor recepties, borrels, feesten en diners. Wil je graag vergaderen? Loop direct door de Fred Blankemeijer zaal in om met het team lopende zaken te bespreken. Het zal niet voor het eerst zijn dat er flink wat interactie plaatsvindt in die ruimte. 

Ludieke locatie

Rondom de vergadering is er de mogelijkheid je gasten te ontvangen in het Perscafé, waar een grote bar en bijpassend meubilair voor de juiste setting zorgen. Durf je bezoek eens te verrassen door het Perscafé in te zetten als diner- of feestlocatie. Leuke bijkomstigheid: vanuit deze zaal loop je zo de perstribune op voor een kijkje in De Kuip. Ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring voor de bezoekers, die bij binnenkomst al worden aangekeken door alle trainers die Feyenoord in de historie hebben geleid.

Maatwerk

Deze ruimte kan worden voorzien van aankleding op maat om je collega’s en/of gasten nog meer te inspireren. Ook niet geheel onbelangrijk: alle zalen, ook het Perscafé, zijn voorzien van gratis wifi. Ben je op zoek naar afwisseling tijdens het evenement in de ruimte? Wat dacht je van een rondleiding door de imposante Kuip in álle bijzondere plekken te aanschouwen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de activiteiten te combineren met de uitgebreide culinaire mogelijkheden.

Goede bereikbaarheid

Je komt samen in De Kuip. De locatie wordt geroemd om haar bereikbaarheid. Het stadion is snel te bereiken voor bijvoorbeeld een congres, feest of vergadering via de A16 of met het openbaar vervoer. Bezoekers hoeven zich geen zorgen te maken over het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft de beschikking over 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe in een drukke stad als Rotterdam.
 
Bekijk capaciteit & opstellingen

Interesse?

Wil je een evenement organiseren in De Kuip of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan via onderstaande button!

Offerte aanvragen