Offerte aanvragen Meer informatie

Van Zandvliet zaal

Hoge plafonds, glas-in-loodramen en een industriële uitstraling kenmerken deze zijde van het stadion. De Van Zandvliet zaal, op de eerste etage aan de Olympiazijde, is lang en biedt plaats aan honderden mensen. Dit maakt de ruimte geschikt voor ieder type evenement, zoals een vergadering, congres of feest in Rotterdam.
  • Geschikt voor 40 tot 450 personen

  • Ideale omgeving voor een receptie, borrel of feest

  • Authentieke sfeer (monumentaal pand, glas-in-loodramen)

  • Ruim opgezet met grote bar

  • Parkeerplaatsen voor de deur, openbaar vervoer op loopafstand

  • Te combineren met rondleiding door het stadion

Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure
1d740417a15df99b3bd29d5e9d02b336_2000_2000.jpg
6098743c6256eedfa14fa8542f7bcb71_2000_2000.jpg
ec5834ef3d09ad53391fda84146b57e3_2000_2000.jpg

Karakteristieke zaal

Op zoek naar een zaal die plaats biedt aan zeker 450 mensen? De Van Zandvliet zaal is in alle opzichten de juiste keuze. Met de langwerpige bar, ongeëvenaarde uitstraling en grote raampartijen heeft de Van Zandvliet zaal de karakteristieken waar je naar zoekt tijdens een evenement. Gelegen aan de monumentale Olympiazijde is een feest, vergadering of receptie in deze zaal memorabel te noemen. De Feyenoord-historie is overal voelbaar en zorgt ervoor dat jouw gasten de locatie (en het evenement) nog lang heugen.

Kom tot nieuwe inzichten

Leen van Zandvliet, naar wie de zaal is vernoemd, was het brein achter De Kuip. Ruim 80 jaar later staat de Olympiazijde er nog steeds en dat is maar goed ook. Kom jij samen met je collega’s of zakenrelaties ook tot nieuwe ideeën in een inspirerende en klassieke ruimte? Wacht dan niet langer en neem contact op met De Kuip. Wij adviseren je graag over alle aspecten van het evenement. ‘Ik heb het’, schreeuwde Van Zandvliet uit toen hij in 1931 zijn idee voor een nieuw stadion kenbaar maakte. Sindsdien zijn er vele belangrijke besluiten genomen in de naar hem vernoemde zaal. Ben jij de volgende?

Maatwerk

Zoals iedere zaal in De Kuip kan deze ruimte voorzien worden van aankleding op maat om je collega’s en/of gasten nog meer te inspireren. Ook niet geheel onbelangrijk: de zaal is voorzien van gratis wifi en toegankelijk voor invaliden. Door de natuurlijke lichtinval aan een zijde van de zaal blijft het gezelschap scherp. Toch op zoek naar afwisseling tijdens het congres of feest? Wat dacht je van een rondleiding door de imposante Kuip om vervolgens geïnspireerd de sessie voort te zetten. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de vergadering of brainstormsessie te combineren met de uitgebreide culinaire mogelijkheden

Goede bereikbaarheid

Je komt samen in De Kuip. De locatie wordt geroemd om haar bereikbaarheid. Het stadion is snel te bereiken voor bijvoorbeeld een congres of feest via de A16 of met het openbaar vervoer. Bezoekers van het evenement hoeven zich geen zorgen te maken over het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft de beschikking over 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe in een drukke stad als Rotterdam.
 
Bekijk capaciteit & opstellingen

Interesse?

Wil je een evenement organiseren in De Kuip of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan via onderstaande button!

Offerte aanvragen

Over Leen van Zandvliet

Van Zandvliet was in twee fases voorzitter van Feyenoord en de drijvende kracht achter de bouw van De Kuip. Een hoofdrolspeler in de totstandkoming van het stadion. Hij verdient een grootse zaal die past bij ieder evenement.