Offerte aanvragen Boek jouw tour

Comfort Lounge

Mede door de ruime bar, de grote, stoere biervaten in het midden van de ruimte en de moderne en tegelijkertijd sfeervolle uitstraling is de Comfort Lounge bij uitstek geschikt voor ontvangsten of recepties. Niet voor niets wordt deze zaal bij wedstrijden gebruikt om zakelijk stoelhouders van Feyenoord te genieten van een hapje en een drankje.
  • Geschikt voor 30 tot 400 personen

  • Catering op maat
  • Ideaal voor een feest, receptie of als onderdeel van een evenement
  • Gratis wifi en moderne audiovisuele faciliteiten

  • Parkeerplaatsen voor de deur, openbaar vervoer op loopafstand

  • Te combineren met rondleiding door het stadion

Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure
3c9314e4d08d96322c39042781f536b1_2000_2000.jpg
5b23f7c4e32246017d892ed707a1be63_2000_2000.jpg
a9f79d205a6fa0d9bf8e1fb5b8a59a1c_2000_2000.jpg

Centrale bar

De Comfort Lounge oogt met zijn ligging naast het Maasgebouw misschien een vreemde eend in de bijt, maar ondertussen is de ruimte één van de meest veelzijdige die De Kuip rijk is. Een grote centrale bar is letterlijk het hart van de Comfort Lounge. Hier kan je met veel enthousiasme gasten ontvangen. En dat kunnen er honderden zijn. Want ondanks de centrale bar is er veel ruimte in deze zaal. Dat maakt de Comfort Lounge geschikt voor veel evenementen in Rotterdam, maar vooral een feest zal hier onvergetelijk zijn.

Catering op maat

Maak daarbij gebruik van de culinaire mogelijkheden binnen De Kuip. De Comfort Lounge nodigt uit om gezellig te borrelen met elkaar en de catering op maat kan deze activiteit tot een groot succes maken. Of je de Comfort Lounge nu onderdeel maakt van een evenement dat zich deels in het Maasgebouw afspeelt of de ruimte losstaand boekt, in alle gevallen is de Comfort Lounge de allesomvattende ruimte die zijn naam eer aan doet.

Maatwerk

Deze ruimte kan voorzien worden van aankleding op maat om je collega’s en/of gasten nog meer te inspireren. Ook niet geheel onbelangrijk: de zaal is voorzien van gratis wifi en toegankelijk voor invaliden. Op zoek naar afwisseling tussen het borrelen door? Wat dacht je van een rondleiding door de imposante Kuip om vervolgens de sessie voort te zetten.

Goede bereikbaarheid

Je komt samen in De Kuip. De locatie wordt geroemd om haar bereikbaarheid. Het stadion is snel te bereiken voor bijvoorbeeld een diner of borrel via de A16 of met het openbaar vervoer. Bezoekers hoeven zich geen zorgen te maken over het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft de beschikking over 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe in een drukke stad als Rotterdam.
 
Bekijk capaciteit & opstellingen

Offerte aanvragen