360 Tour
Offerte aanvragen Boek jouw tour

Jan Linssen zaal

De Jan Linssen zaal is de grootste ruimte in het Maasgebouw met twee grote bars, waaronder een koffiebar en een food counter. Dat maakt de zaal de ideale ruimte voor de ontvangst van honderden mensen. De zaal beschikt over de nodige faciliteiten die je wenst bij een ontvangst, congres of feest met een dergelijke omvang.
  • Geschikt voor 20 tot 350 personen

  • Onze grootste zaal, ideaal voor een congres of feest

  • Flexibel in te delen; capaciteit gemakkelijk uit te breiden

  • 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur

  • Faciliteiten als (koffie)bars en een food counter

Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure
7a1b43496fb41ba445064ed241f025f8_2000_2000.jpg
d73df28205b28a8736d8eb9232b4bb7d_2000_2000.jpg
5e7b8f9efb350a6d4e67c2feac42ac32_2000_2000.jpg

Eén-tweetje

De langgerekte Jan Linssen zaal kan in directe verbinding worden gebracht met de Puck van Heel zaal en Coen Moulijn zaal, die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een presentatie of vergadering. Dat is het mooie van De Kuip: je kunt alle zalen naar wens indelen. Zo ontstaat er altijd de juiste ruimte voor jouw evenement in Rotterdam.

Groots en flexibel

Een Feyenoorder die maar liefst 21 seizoenen in het eerste elftal speelde, verdient een grote zaal. Vandaar dat de Jan Linssen zaal een imposante omvang heeft en zodoende plaats biedt aan diverse evenementen. Klaar voor de presentatie van de kwartaalcijfers met een aansluitende borrel? In de Jan Linssen zaal komt dit evenement tot zijn recht. En het mooie is: iedere aanpassing die je voor ogen hebt kan geregeld worden, mede vanwege de flexibiliteit van de zaal en die daaromheen. 

Plattegrond Jan Linssen zaal

Maatwerk

Deze ruimte kan voorzien worden van aankleding op maat om je collega’s en/of gasten nog meer te inspireren. Ook niet geheel onbelangrijk: de zaal is voorzien van gratis wifi en toegankelijk voor invaliden. Door de natuurlijke lichtinval aan een zijde van de zaal blijft het gezelschap scherp. Toch op zoek naar afwisseling tijdens het congres? Wat dacht je van een rondleiding door de imposante Kuip om vervolgens geïnspireerd de sessie voort te zetten. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de vergadering of brainstormsessie te combineren met de uitgebreide culinaire mogelijkheden

Goede bereikbaarheid

Je komt samen in De Kuip. De locatie wordt geroemd om haar bereikbaarheid. Het stadion is snel te bereiken voor bijvoorbeeld een congres via de A16 of met het openbaar vervoer. Bezoekers hoeven zich geen zorgen te maken over het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft de beschikking over 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe in een drukke stad als Rotterdam.
 
Bekijk capaciteit & opstellingen

Offerte aanvragen

Over Jan Linssen

Jan Linssen maakte onderdeel uit van het Feyenoord-elftal dat de eerste wedstrijd in De Kuip speelde. Als je dan ook nog eens meer dan twintig jaar voor de club blijft voetballen is het logisch dat er een imposante zaal naar je wordt vernoemd.

Jan Linssen