360 Tour
Offerte aanvragen Boek jouw tour

Guus Brox zaal

De Guus Brox zaal bevindt zich aan de voorkant van het Maasgebouw, waarvandaan je prachtig uitkijkt over de Maas en de Van Brienenoordbrug, parels van Rotterdam. Deze zaal is imposant. In combinatie met andere breakout zalen heb je ruimte voor maximaal 900 personen. Hoe groot het gezelschap ook is, dankzij de televisieschermen heeft iedereen goed zicht op de spreker(s).
  • Geschikt voor 60 tot 900 personen

  • Ideale omgeving voor een congres, feest of beurs

  • Gratis wifi en moderne audiovisuele faciliteiten

  • 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur

  • Te combineren met rondleiding door het stadion

Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure
90e2ce23f2b229f1776ab8d27f6caf8d_2000_2000.jpg
410f4082715943d7e6abadb1a021d11a_2000_2000.jpg
3b8f5b1e265b16c0668453f5959bbf44_2000_2000.jpg

Advies op maat

Hoe je het evenement ook voor ogen hebt, De Kuip helpt je stap voor stap met organiseren. Twijfel je (hoe toepasselijk in een stadion) over de juiste opstelling in deze zaal? Wij adviseren je graag. In de Guus Brox zaal komen stoelopstellingen zowel in de lengte als in de breedte uitstekend tot hun recht. Deze ruimte is ook zeer geschikt als locatie voor een feest of beurs, in combinatie met de Ernst Happel zaal en/of de Bas Paauwe zaal.

Allround

Je kunt er tevens voor kiezen om de gehele tweede etage van het Maasgebouw af te huren. Deze etage biedt ruimte voor 2.000 personen. Een indrukwekkend evenement gegarandeerd! Een feest, congres of presentatie, eigenlijk is de Guus Brox zaal geschikt voor allerlei soorten evenementen. De meeste Feyenoorders herinneren Brox als de eerste manager van de club. Ook managers uit deze tijd zullen zich op hun gemak voelen in deze zaal. Alle faciliteiten voor een energieke bijeenkomst in Rotterdam zijn aanwezig.

Plattegrond Guus Brox zaal

Maatwerk

Deze ruimte kan voorzien worden van aankleding op maat om je collega’s en/of gasten nog meer te inspireren. Ook niet geheel onbelangrijk: de zaal is voorzien van gratis wifi en toegankelijk voor invaliden. Door de natuurlijke lichtinval aan een zijde van de zaal blijft het gezelschap scherp. Toch op zoek naar afwisseling tijdens het congres of feest? Wat dacht je van een rondleiding door de imposante Kuip om vervolgens geïnspireerd de sessie voort te zetten. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de vergadering of brainstormsessie te combineren met de uitgebreide culinaire mogelijkheden

Goede bereikbaarheid

Je komt samen in De Kuip. De locatie wordt geroemd om haar bereikbaarheid. Het stadion is snel te bereiken voor bijvoorbeeld een congres of feest via de A16 of met het openbaar vervoer. Bezoekers hoeven zich geen zorgen te maken over het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft de beschikking over 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe in een drukke stad als Rotterdam.
 
Bekijk capaciteit & opstellingen

Offerte aanvragen

Over Guus Brox

Brox was manager van Feyenoord tussen 1964 en 1977, een lange periode waarin Feyenoord vele nationale en internationale successen vierde. In de jaren daarna vervulde hij andere functies binnen de club en dus verdient Brox met zijn grote verdiensten voor Feyenoord een grote zaal in het stadion.

Guus Brox