Offerte aanvragen Meer informatie

Van Beuningen zaal

Een nostalgische en karakteristieke ruimte met de benodigde faciliteiten voor een succesvol evenement in Rotterdam, dat is de Van Beuningen zaal kort samengevat. De ruimte is gelegen aan de monumentale Olympiazijde en daardoor is jouw evenement tot 300 personen uitstekend te combineren met de Van Zandvliet zaal of De Vereeniging.
  • Geschikt voor 55 tot 300 personen

  • Ideale omgeving voor een receptie, borrel of feest 

  • Authentieke sfeer (monumentaal pand)

  • Gratis wifi en moderne audiovisuele faciliteiten

  • Parkeerplaatsen voor de deur, openbaar vervoer op loopafstand

  • Te combineren met Van Zandvliet zaal voor grote capaciteit

Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure
5f0cd4d2c23069223cfa01b4367d4768_2000_2000.jpg
eb22a31fcd3147d44796f102c6d65792_2000_2000.jpg
597df79936eceb39eb91f4f88d130801_2000_2000.jpg

Diverse bijeenkomsten

Doordat er gemakkelijk twee- tot driehonderd mensen in kunnen, is de elegante ruimte voor allerlei bijeenkomsten geschikt. Bovendien kun je vanuit deze ruimte makkelijk even een kijkje nemen op het oude ereterras van De Kuip met een formidabel zicht op het veld. In de Van Beuningen zaal weet je één ding zeker: de borrel, het feest of de vergadering zorgt voor de juiste teamgeest.

Inspirerende ruimte

De zaal is vernoemd naar Daniël George van Beuningen. Zonder hem zou De Kuip er nooit hebben gestaan. Met financiële steun zorgde hij er mede voor dat het stadion gerealiseerd kon worden. Logisch dus, dat er aan de Olympiazijde van het stadion een Van Beuningen zaal is. De klassieke zijde is uniek in Rotterdam en brengt bij vele bezoekers nostalgische gevoelens naar boven. Laat je tijdens een evenement inspireren door de prachtige elementen die de zalen rijk zijn.

Maatwerk

Zoals iedere zaal in De Kuip kan deze ruimte voorzien worden van aankleding op maat om je collega’s en/of gasten nog meer te inspireren. Ook niet geheel onbelangrijk: de zaal is voorzien van gratis wifi en toegankelijk voor invaliden. Door de natuurlijke lichtinval aan een zijde van de zaal blijft het gezelschap scherp. Toch op zoek naar afwisseling tijdens het congres of feest? Wat dacht je van een rondleiding door de imposante Kuip om vervolgens geïnspireerd de sessie voort te zetten. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de vergadering of brainstormsessie te combineren met de uitgebreide culinaire mogelijkheden

Goede bereikbaarheid

Je komt samen in De Kuip. De locatie wordt geroemd om haar bereikbaarheid. Het stadion is snel te bereiken voor bijvoorbeeld een congres of feest via de A16 of met het openbaar vervoer. Bezoekers van het evenement hoeven zich geen zorgen te maken over het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft de beschikking over 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe in een drukke stad als Rotterdam.
 
Bekijk capaciteit & opstellingen

Interesse?

Wil je een evenement organiseren in De Kuip of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan via onderstaande button!

Offerte aanvragen