Offerte aanvragen Meer informatie

Het Olympiagebouw

Hoge plafonds, kleurrijke glas-in-lood ramen en een industriële elementen kenmerken deze zijde van het stadion. Je vindt hier drie nostalgische zalen.
De Van Beuningenzaal op de eerste etage biedt de perfecte combinatie van historie en de nieuwste faciliteiten. Bovendien kun je vanuit deze ruimte makkelijk een kijkje nemen op het oude ereterras van De Kuip.

De Van Zandvlietzaal is langgerekt en biedt plaats voor honderd mensen. Dit maakt de ruimte geschikt voor elk type bijeenkomst.

De Vereenging, op de begane grond, kan apart geboekt worden of dienen als sub ruimte in combinatie met de eerdergenoemde zalen. Tevens vind je hier een groot terras, waar de zon tot in de late uurtjes schijnt.
                                                                                                                       Informatie aanvragen Offerte aanvragen

Maatwerk
Deze ruimte kan voorzien worden van aankleding op maat om je collega’s en/of gasten nog meer te inspireren. Ook niet geheel onbelangrijk: de zaal is voorzien van gratis wifi en toegankelijk voor invaliden. Door de natuurlijke lichtinval aan een zijde van de zaal blijft het gezelschap scherp. Toch op zoek naar afwisseling tijdens het congres? Wat dacht je van een rondleiding door de imposante Kuip om vervolgens geïnspireerd de sessie voort te zetten. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de vergadering of brainstormsessie te combineren met de uitgebreide culinaire mogelijkheden

Goede bereikbaarheid
Je komt samen in De Kuip. De locatie wordt geroemd om haar bereikbaarheid. Het stadion is snel te bereiken voor bijvoorbeeld een congres via de A16 of met het openbaar vervoer. Bezoekers hoeven zich geen zorgen te maken over het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft de beschikking over 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe in een drukke stad als Rotterdam.

dbd98caa3319a0007dda7a7879fce362_2000_2000.jpg