360 Tour
Offerte aanvragen Boek jouw tour

Het Olympiagebouw

De witte letters die samen Stadion Feyenoord vormen. Het is een iconisch beeld van De Kuip. Achter die letters prijkt de monumentale Olympiazijde in al zijn glorie. De hoge plafonds, kleurrijke glas-in-loodramen en industriële vooroorlogse elementen maken dit in alle opzichten een originele en unieke locatie voor al jouw evenementen.

Olympiagebouw De Kuip

De historie van De Kuip proef je al vóórdat je het Olympiagebouw binnenstapt. Buiten word je ontvangen door het standbeeld van Coen Moulijn, de grootste Feyenoorder aller tijden. Je passeert de Walk of Fame, waarin alle Feyenoorders vereeuwigd zijn die in 1970 de Europacup en Wereldbeker wonnen. En je ziet de fantastische glas-in-loodramen, die zo kenmerkend zijn voor dit historische gebouw. Eenmaal binnen zie je aan je rechterhand het Feyenoord Museum, de schatkamer van de club. Hier vind je niet alleen alle gewonnen prijzen, maar ook bijzondere relikwieën en tijdelijke thematentoonstellingen.

Drie diverse ruimtes

De Olympiazijde mag dan monumentaal zijn, je vindt hier alle moderne faciliteiten die je nodig hebt voor een geslaagd evenement. In het gebouw zijn er drie diverse ruimtes met hun eigen specifieke kenmerken. Er is altijd een ruimte die qua grootte en uitstraling past bij jouw evenement. Of dit nu een grootschalige presentatie, gezellig personeelsfeest, intiem diner of ander type event is. Hieronder vind je een overzicht van de zalen in het Olympiagebouw.

Begane grond:

  • De Vereeniging
  • Feyenoord Museum (niet af te huren als losse zaal, wel te bezoeken in combinatie met een evenement)

     

    Eerste etage:

  • Van Zandvliet-zaal
  • Van Beuningen-zaal

                                                                                                                      

Maatwerk

Uiteraard kunnen we het Olympiagebouw volledig naar jouw wensen aankleden, zodat jij jouw gasten nog meer kunt inspireren. Ook kun je gebruik maken van onze uitgebreide culinaire mogelijkheden, samengesteld door onze ervaren keukenbrigade. En een rondleiding door De Kuip inclusief bezoek aan het Feyenoord Museum mag natuurlijk niet ontbreken als onderdeel van jouw evenement.

Interesse?

Meer weten over het organiseren van een evenement in het Olympiagebouw? Vraag een offerte aan via onderstaande button. Bekijk hier het volledige overzicht van onze zalen en ruimtes tot 2000 personen.

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
dbd98caa3319a0007dda7a7879fce362_2000_2000.jpg
e847dba634f295c33f5f42798a2ea73f_2000_2000.jpg
9aa7855270fc7b49662303e11a0ffb6e_2000_2000.jpg