Offerte aanvragen Boek jouw tour

Het Maasgebouw

Het Maasgebouw biedt moderne zalen, flexibiliteit én capaciteit. De zalen zijn verdeeld over twee etages en bieden plaats tot 2.000 personen. 

Op de eerste etage bevindt zich de Boardroom; dé exclusieve ruimte waar Feyenoord tijdens wedstrijden haar prominente gasten ontvangt. Buiten wedstrijddagen kan deze stijlvolle, stoere ruimte gehuurd worden als exclusieve diner- of borrellocatie. Tevens vind je op deze etage de Feyenoord Business Unit (met het fantastische zicht op het heilige gras is dit de perfecte plek voor creatieve brainstormsessies) en Brasserie De Kuip. Deze ruimte kun je goed inzetten voor een congres, vergadering, netwerklunch of bedrijfsborrel.

Een verdieping hoger beschikt het Maasgebouw over zeven ruime zalen, waarvan een aantal met prachtig uitzicht over de Maas en de Van Brienenoordbrug. Je kunt hier kiezen voor een wat kleinere, intiemere zaal of juist voor de combinatie van verschillende ruimtes, waardoor de zalen uitstekend elkaars verlengstuk kunnen worden tijdens een congres, beurs of feest.

Interesse?
Wil je een evenement organiseren in De Kuip of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan via onderstaande button.

Informatie aanvragen Offerte aanvragen

Maatwerk

Uiteraard kunnen we het Olympiagebouw volledig naar jouw wensen aankleden, zodat jij jouw gasten nog meer kunt inspireren. Ook kun je gebruik maken van onze uitgebreide culinaire mogelijkheden, samengesteld door onze ervaren keukenbrigade. En een rondleiding door De Kuip inclusief bezoek aan het Feyenoord Museum mag natuurlijk niet ontbreken als onderdeel van jouw evenement.

Interesse?

Meer weten over het organiseren van een evenement in het Olympiagebouw? Vraag een offerte aan via onderstaande button. Bekijk hier het volledige overzicht van onze zalen en ruimtes tot 2000 personen.

 

7f9e010a3260c2c6a60df16549a093c8_2000_2000.jpg