Offerte aanvragen Meer informatie

Het Maasgebouw

Het Maasgebouw biedt moderne zalen, flexibiliteit én capaciteit. De zalen zijn verdeeld over twee etages en bieden plaats tot 2.000 personen. 

Op de eerste etage bevindt zich de Boardroom; dé exclusieve ruimte waar Feyenoord tijdens wedstrijden haar prominente gasten ontvangt. Buiten wedstrijddagen kan deze stijlvolle, stoere ruimte gehuurd worden als exclusieve diner- of borrellocatie. Tevens vind je op deze etage de Feyenoord Business Unit (met het fantastische zicht op het heilige gras is dit de perfecte plek voor creatieve brainstormsessies) en Brasserie De Kuip. Deze ruimte kun je goed inzetten voor een congres, vergadering, netwerklunch of bedrijfsborrel.

Een verdieping hoger beschikt het Maasgebouw over zeven ruime zalen, waarvan een aantal met prachtig uitzicht over de Maas en de Van Brienenoordbrug. Je kunt hier kiezen voor een wat kleinere, intiemere zaal of juist voor de combinatie van verschillende ruimtes, waardoor de zalen uitstekend elkaars verlengstuk kunnen worden tijdens een congres, beurs of feest.

Interesse?
Wil je een evenement organiseren in De Kuip of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan via onderstaande button.

Informatie aanvragen Offerte aanvragen

Maatwerk
Deze ruimte kan voorzien worden van aankleding op maat om je collega’s en/of gasten nog meer te inspireren. Ook niet geheel onbelangrijk: de zaal is voorzien van gratis wifi en toegankelijk voor invaliden. Door de natuurlijke lichtinval aan een zijde van de zaal blijft het gezelschap scherp. Toch op zoek naar afwisseling tijdens het congres? Wat dacht je van een rondleiding door de imposante Kuip om vervolgens geïnspireerd de sessie voort te zetten. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de vergadering of brainstormsessie te combineren met de uitgebreide culinaire mogelijkheden

Goede bereikbaarheid
Je komt samen in De Kuip. De locatie wordt geroemd om haar bereikbaarheid. Het stadion is snel te bereiken voor bijvoorbeeld een congres via de A16 of met het openbaar vervoer. Bezoekers hoeven zich geen zorgen te maken over het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft de beschikking over 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe in een drukke stad als Rotterdam.