360 Tour
Offerte aanvragen Boek jouw tour

Winter barbecue

Nederlanders en barbecueën, het gaat hand in hand. Negen van de tien Nederlanders barbecueën minstens één keer per jaar. De activiteit verbindt ons, net zoals bijvoorbeeld voetbal dat doet. Als het aan 23 procent van de Nederlanders ligt, zouden ze zelfs het liefst het hele jaar door barbecueën. Denk dus eens aan een winterbarbecue in De Kuip! Zo zijn aan de sfeervolle Olympiazijde alle ingrediënten voor een intieme en memorabele winterbarbecue aanwezig.

Offerte aanvragen

Gezelligheid tijdens de donkere dagen
Aan de Olympiazijde is genoeg ruimte om in een grote groep te genieten van een winterbarbecue. Het terras van De Vereeniging toveren wij in een mum van tijd om tot een winterbarbecuewalhalla dat zijn weerga niet kent. Muts op, sjaal om en eten maar! Hoe winters het ook mag worden, dankzij de brandbestendige partytenten en heaters gaan wind en kou geen roet in het eten gooien.

Winter in De Kuip is warm
Een geslaagde winterbarbecue bestaat niet alleen uit gerechten om je vingers bij af te likken. Ook de drankjes moeten goed en bijpassend zijn. Wij adviseren bijvoorbeeld glühwein te schenken aan de gasten, zodat zij het ultieme wintergevoel krijgen. Terwijl jouw gasten warm worden van een bijpassend wijntje doet ook het dekentje wonderen. Creëer een intieme sfeer in de grootse Kuip door donzen dekens neer te leggen in het ‘winter wonderland’. Twijfel je welke verlichting gepast is? Wij adviseren je graag! Tijdens een winterse barbecue is een slinger met kleine lampen gecombineerd met een vuurkorf een echte sfeermaker.

Is alles voor de barbecue in kannen en kruiken? Denk dan ook eens aan extra activiteiten om in de sfeer te komen voor het etentje. In De Kuip zijn diverse winterse mogelijkheden, zoals ijssculpturen maken. Ga aan de slag met grote blokken ijs en verras collega’s met een eigen creatie. Liever minder creatief aan de slag? In een sportieve omgeving als De Kuip zijn er genoeg sportieve opties, zoals een voetbalclinic, bootcamp of zelfs abseilen vanaf de lichtmast. De aansluitende barbecue heeft nog nooit zo goed gesmaakt!

Benieuwd hoe wij jouw winterbarbecue op maat kunnen inrichten? Onze eventspecialisten staan je graag te woord om samen tot een onvergetelijk feest in het meest iconische stadion van Nederland te komen.

Offerte aanvragen
da7f3fd83f8a2ea94c074030a82522e4_2000_2000.jpg
1d0d10ea0d4a2ccc4902a8ec3f2b7459_2000_2000.jpg
ff2ab43a482445ce2b3980d31064e52b_2000_2000.jpg