Offerte aanvragen Meer informatie

De Kuip opent uniek Zomerterras

Vanaf 1 juli 2020 is het Zomerterras in De Kuip geopend! Reserveer nu een plek op het unieke terras op de meest iconische locatie van Rotterdam. Lunchen, borrelen of dineren met uitzicht op de authentieke tribunes en de heilige grasmat van De Kuip. Culinair eten en drinken, goede muziek en natuurlijk het meest fantastische uitzicht. Een unieke ervaring die je niet wilt missen!

Vak X heeft een metamorfose ondergaan waardoor er nu ruimte is voor een terras van maar liefst 800m2. Bij een zomerse bui kan een groot deel van het terras overdekt worden waardoor een droge plek kan worden verzekerd.

Het Zomerterras in De Kuip is 7 dagen per week geopend en dit betekent tegelijkertijd dat Brasserie De Kuip vanaf maandag 29 juni tijdelijk gesloten is. Uiteraard houden wij rekening met de maatregelen van het RIVM en is het noodzakelijk om te reserveren. Het is alleen mogelijk te betalen met PIN.

Kom lunchen, borrelen of dineren op de meest iconische locatie van Rotterdam; De Kuip.

                                                                                                                       Lees hier meer Reserveer nu                                                                                                                       

Exclusiviteit

Bent u geïnteresseerd in het exclusief afhuren van het Zomerterras in De Kuip?
Een besloten diner voor u en uw relaties of een bedrijfsdiner? Neem dan contact met ons op.

Rondleidingen

Wil je het bezoek een extra beleving geven? Combineer dan jouw lunch, borrel of diner met een rondleiding door het stadion en ontdek alle bijzondere plekken die normaal verborgen blijven voor bezoekers. Geniet vervolgens na op het Zomerterras met uitzicht op veld. Mooier kan haast niet. Klik hier voor het reserveren van een rondleiding.