Reisinformatie en routes naar De Kuip

Leuk dat u van plan bent om binnenkort naar De Kuip te komen!

Op deze pagina zetten we op een rij hoe u ons stadion het best kunt bereiken. Kies via de icoontjes hieronder het vervoersmiddel waarmee u naar De Kuip wilt komen en plan uw reis!

Bezoekt u De Kuip voor een thuiswedstrijd van Feyenoord of een ander Feyenoord-evenement? Dan vindt u hier de voor u relevantie informatie over bereikbaarheid.

Fiets

Komt u op de fiets naar De Kuip? Aan beide zijden van het stadion vindt u voldoende fietsparkeerplaatsen. Hieronder vindt u een overzicht van het aantal fietsparkeerplaatsen rondom De Kuip.

Plan hier direct uw fietsroute naar De Kuip

Fiets

Openbaar Vervoer

De Kuip is op meerdere manieren goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Verderop zetten we de verschillende openbaar vervoermogelijkheden uitgebreid voor u op een rij. Direct uw reis plannen? Voor een persoonlijk reisadvies verwijzen wij u graag naar www.9292.nl.

Trein

De treinstations die het dichtst bij De Kuip liggen, zijn Station Rotterdam Zuid en Station Rotterdam Lombardijen. Vanaf beide treinstations is het ongeveer vijftien minuten lopen naar De Kuip. Vanaf Station Rotterdam Lombardijen kunt u ook verder reizen met de tram. NS Station Rotterdam Stadion, gelegen direct naast De Kuip, is alleen geopend tijdens thuiswedstrijden van Feyenoord en tijdens sommige grootschalige evenementen. Voor actuele reistijden en werkzaamheden verwijzen we u graag naar www.ns.nl.

Tram, bus en metro

De Kuip is vanuit alle richtingen goed bereikbaar met tram, bus en/of metro. Direct naast De Kuip bevindt zich tramhalte Stadion Feijenoord. Deze halte is te bereiken met lijn 23 richting Beverwaard of richting Marconiplein. Op wedstrijddagen rijdt ook lijn 12 van en naar Stadion Feijenoord. Ook bevinden zich diverse bushaltes op loopafstand van De Kuip. Een metrostation bevindt zich niet in de directe omgeving van het stadion.

Reist u op een niet-wedstrijddag naar De Kuip, dan heeft u in de Rotterdamse bus, tram en metro een OV-chipkaart nodig. Op de website van de RET kunt u terecht voor de verkooppunten, een deur-tot-deur reisadvies, de meest actuele dienstregelingen en meer informatie over reizen met de OV-chipkaart.

Hieronder zetten we de verschillende reismogelijkheden voor u op een rij.

Vanaf NS Station Rotterdam Centraal

Tram

Neem tramlijn 23 of 12 (let op: lijn 12 rijdt alleen tijdens wedstrijddagen) richting Beverwaard en stap uit bij halte Stadion Feijenoord.

Vanaf NS Station Rotterdam Blaak

Bus

Neem bus 32 en stap uit bij halte treinstation NS Station Rotterdam Zuid. Vanaf hier is het circa 15 minuten lopen naar De Kuip.

Vanaf NS Station Rotterdam Lombardijen

Tram

  1. Neem tramlijn 2 richting Charlois en stap uit bij halte Breeplein. Vervolgens loopt u via de Breeweg en het Stadionviaduct in circa 5 minuten naar De Kuip.
  2. Neem tramlijn 20 richting Centraal Station en stap uit bij halte Breeplein. Vervolgens loopt u via de Breeweg en het Stadionviaduct in circa 5 minuten naar De Kuip.

Vanaf Metrostation Zuidplein

Metro

Neem de metro richting Centraal Station (lijn D) of Den Haag (lijn E). Stap bij station Wilheminaplein over op tramlijn 23 of 12 (let op: lijn 12 rijdt alleen tijdens wedstrijddagen) richting Beverwaard. Stap uit bij halte Stadion Feijenoord.

Bus

  1. Neem Bus 76 richting Keizerswaard en stap uit bij halte Hovendaal. Vervolgens loopt u via de West-Varkenoordseweg en het Stadionviaduct in circa 15 minuten naar De Kuip.
  2. Neem Bus 77 richting SS Rotterdam en stap uit bij halte Breeplein. Vervolgens loopt u via de Breeweg en het Stadionviaduct in circa 5 minuten naar De Kuip.

Vanaf P + R Beverwaard

Tram

Neem tramlijn 23 of 12 (let op: lijn 12 rijdt alleen tijdens wedstrijddagen) richting Marconiplein of Rotterdam Centraal en stap uit bij halte Stadion Feijenoord.

Watertaxi

Op een bijzondere manier naar De Kuip reizen? Watertaxi Rotterdam heeft een aanlegplaats (Stadion Feijenoord) in de nabijheid van De Kuip. Vanaf deze aanlegplaats loopt u in minder dan 5 minuten naar het stadion. U kunt bij verschillende steigers in Rotterdam langs de Maas opstappen. Meer informatie vindt u op de website van de Watertaxi.

Auto

De Kuip is op niet-wedstrijddagen uitstekend bereikbaar met de auto. U parkeert gratis voor de deur van het stadion, op de parkeerterreinen P2, P3 of P4. Deze parkeerterreinen staan aangegeven op alle verkeersborden in de buurt van De Kuip.

Komt u tijdens een thuiswedstrijd van Feyenoord naar De Kuip? Dan vindt u hier de voor u relevante reisinformatie.

Plan hier direct uw route naar De Kuip

Plan hier uw route naar

Faciliteiten voor mindervaliden

Onder het Maasgebouw van De Kuip bevindt zich een aantal parkeerplaatsen voor mindervaliden. U heeft toegang tot deze parkeerplaatsen met een geldige landelijke parkeerkaart voor mindervaliden. Volg de route richting P2, die staat aangegeven op de verkeersborden in de buurt van De Kuip.

Tijdens wedstrijden en concerten geldt er een aangepast parkeerbeleid voor mindervaliden. Bekijk op deze pagina wat het parkeerbeleid per evenement is.

Plan hier direct uw route naar De Kuip

Plan hier uw route naar

Tot
ziens
in De Kuip