Offerte aanvragen Meer informatie

Exclusieve locaties

Speciale plekken, De Kuip is er rijk aan. Iedere zaal in het Maasgebouw en aan de Olympiazijde heeft zijn eigen karakter en is onlosmakelijk verbonden aan Feyenoord. Sommige plekken bieden net even wat meer. Het zijn plekken waar normaal gesproken alleen de spelers of trainers komen. Plekken die jouw evenement dat extra tintje geven waarmee je kunt scoren bij de bezoekers.
  • Geschikt voor evenementen tot 50.000 personen

  • Exclusieve locaties die iedere bezoeker bijblijven

  • Inspirerende omgeving; ideaal voor alle corporate events

  • Van workshops tot concerten, alles is mogelijk

  • Perfect voor een maatwerkevenement

Bekijk de brochure
23f7ce8b8ed0011b14fdb2af5d52cece_2000_2000.jpg
46d95f4f632d08f328037f4ae2647a5d_2000_2000.jpg
daac03819aeb1bcb3ce3c32deed19428_2000_2000.JPG

Kleedkamer

Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop in de kleedkamer? Op de plaats waar normaal gesproken de spelers luisteren naar de trainer, geef jij een motiverende presentatie om alle neuzen weer dezelfde kant op te krijgen. Doe je, geheel in lijn met de voetballers, liever iets actiefs? Denk dan aan een teambuildingactiviteit in de kleedkamer. Dat is het mooie van De Kuip, zelfs deze exclusieve ruimte is inzetbaar tijdens jouw evenement.

Spelerstunnel

Maar daar blijft het niet bij. Ook zeer exclusief en bijzonder: een lunch in de prachtig beschilderde spelerstunnel. In deze mythische tunnel, waar de grootste voetballers ter wereld doorheen liepen vlak voordat ze via de trap het veld van De Kuip betraden, geniet je van een divers assortiment hapjes en drankjes dankzij onze uitgebreide culinaire mogelijkheden. En vergeet niet om zelf even de gehele tunnel te doorlopen, terwijl je links en rechts langs de befaamde muurschilderingen loopt. 

Het veld

Maar de allermooiste plaats voor jouw evenement is natuurlijk het veld van De Kuip. Een borrel, feest, bedrijventoernooi of ander actief evenement op het heilige gras is een ervaring die men voor altijd zal bijblijven. Op de plek waar normaal de spelers van Feyenoord topprestaties leveren, is het nu de beurt aan jou en je collega’s of relaties om de teamspirit te verbeteren en vooruitgang te boeken.

Oneindige mogelijkheden

De mogelijkheden in De Kuip zijn oneindig. Combineer een activiteit in de kleedkamer, de tunnel of het veld met een lezing en borrel in enkele zalen in het Maasgebouw. Het is jouw keuze! Uiteraard helpen wij je hier graag bij. 

Maatwerk

Deze ruimtes kunnen worden voorzien van aankleding op maat om je collega’s en/of gasten nog meer te inspireren. Ook niet geheel onbelangrijk: alle zalen, ook de exclusieve locaties, zijn voorzien van gratis wifi. Ondanks de exclusieve locaties toch op zoek naar afwisseling tijdens het congres, het feest of de beurs? Wat dacht je van een rondleiding door de imposante Kuip in álle bijzondere plekken te aanschouwen.

Goede bereikbaarheid

Je komt samen in De Kuip. De locatie wordt geroemd om haar bereikbaarheid. Het stadion is snel te bereiken voor bijvoorbeeld een congres, feest of vergadering via de A16 of met het openbaar vervoer. Bezoekers hoeven zich geen zorgen te maken over het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft de beschikking over 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe in een drukke stad als Rotterdam.
 

Interesse?

Wil je een evenement organiseren in De Kuip of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan via onderstaande button!

Offerte aanvragen