360 Tour
Offerte aanvragen Boek jouw tour

Kleedkamer

Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop in de kleedkamer? Op de plaats waar normaal gesproken de spelers luisteren naar de trainer, geef jij een motiverende presentatie om alle neuzen weer dezelfde kant op te krijgen. Doe je, geheel in lijn met de voetballers, liever iets actiefs? Denk dan aan een teambuildingactiviteit in de kleedkamer. Dat is het mooie van De Kuip, zelfs deze exclusieve ruimte is inzetbaar tijdens jouw evenement.

Oneindige mogelijkheden

De mogelijkheden in De Kuip zijn oneindig. Combineer een activiteit in de kleedkamer, de tunnel of het veld met een lezing en borrel in enkele zalen in het Maasgebouw. Het is jouw keuze! Uiteraard helpen wij je hier graag bij. 

Maatwerk

Deze ruimtes kunnen worden voorzien van aankleding op maat om je collega’s en/of gasten nog meer te inspireren. Ook niet geheel onbelangrijk: alle zalen, ook de exclusieve locaties, zijn voorzien van gratis wifi. Ondanks de exclusieve locaties toch op zoek naar afwisseling tijdens het congres, het feest of de beurs? Wat dacht je van een rondleiding door de imposante Kuip in álle bijzondere plekken te aanschouwen.

Goede bereikbaarheid

Je komt samen in De Kuip. De locatie wordt geroemd om haar bereikbaarheid. Het stadion is snel te bereiken voor bijvoorbeeld een congres, feest of vergadering via de A16 of met het openbaar vervoer. Bezoekers hoeven zich geen zorgen te maken over het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft de beschikking over 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe in een drukke stad als Rotterdam.
 

Interesse?

Wil je een evenement organiseren in De Kuip of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan via onderstaande button!

                                                                                                                       Informatie aanvragen Offerte aanvragen