Offerte aanvragen Meer informatie

Perszaal

Je kent het beeld vast van TV: De trainer van Feyenoord zit achter een tafel, met achter hem diverse sponsorborden en geeft zijn visie op de aankomende of afgelopen wedstrijd. Dat tafereel vindt plaats in de Perszaal, vernoemd naar de clubicoon Fred Blankemeijer. De Perszaal is handig te combineren met het naastgelegen Perscafé; een ideale ruimte voor ontvangsten.
  • Geschikt voor 24 tot 100 personen

  • Bekend van TV! Beleef deze bekende ruimte zelf

  • In alles de ideale zaal voor een vergadering of brainstormsessie

  • Gratis wifi en moderne audiovisuele faciliteiten

  • 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur

  • Neem even snel een kijkje op de tribune

Bekijk de zaal capaciteit Bekijk de brochure
a04dbb7be854927dc4b93b258941453c_2000_2000.jpg
fc948c6b4c2e6ef28023b73b515250ba_2000_2000.jpg
e6f63648083f18f6c3f12d65be133691_2000_2000.jpg

Uitstraling

Als er één ruimte in De Kuip geschikt is voor vergaderingen dan is het de Perszaal. Niet voor niets spreken journalisten hier bijna wekelijks met de trainer van Feyenoord. De ruimte is knus en door de Feyenoord-uitstraling een bijzondere plek om eens te vergaderen. De club uit Rotterdam inspireert je tijdens de vergadering en brengt positieve energie in de groep. 

Alle gemakken voorzien

Een beamer, projectiescherm en kwalitatief hoogwaardige audioapparatuur, meer heb je naast de gewenste opstelling van de stoelen niet nodig. De Perszaal heeft het allemaal. Hier vorderen vergaderingen gestaag en kom je samen met je collega’s tot nieuwe inzichten. De stoeltjes met Feyenoord-logo zijn voorzien van uitklapbare tafeltjes, waardoor iedereen gemakkelijk kan meeschrijven. Leuke bijkomstigheid: deze zaal biedt rechtstreeks toegang tot de perstribune in het stadion, waar de gasten een blik kunnen werpen op het heilige gras van De Kuip.

Maatwerk

Deze ruimte kan worden voorzien van aankleding op maat om je collega’s en/of gasten nog meer te inspireren. Ook niet geheel onbelangrijk: alle zalen, ook het Perscafé, zijn voorzien van gratis wifi. Ben je op zoek naar afwisseling tijdens het evenement in de ruimte? Wat dacht je van een rondleiding door de imposante Kuip in álle bijzondere plekken te aanschouwen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de activiteiten te combineren met de uitgebreide culinaire mogelijkheden.

Goede bereikbaarheid

Je komt samen in De Kuip. De locatie wordt geroemd om haar bereikbaarheid. Het stadion is snel te bereiken voor bijvoorbeeld een congres, feest of vergadering via de A16 of met het openbaar vervoer. Bezoekers hoeven zich geen zorgen te maken over het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft de beschikking over 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe in een drukke stad als Rotterdam.
 
Bekijk capaciteit & opstellingen

Interesse?

Wil je een evenement organiseren in De Kuip of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan via onderstaande button!

Offerte aanvragen

Over Fred Blankemeijer

Fred Blankemeijer diende Feyenoord in een veelvoud aan functies en kan met recht een oer-Feyenoorder worden genoemd. Een van de functies die Blankemeijer in De Kuip bekleedde, was die van perschef. Toen er in 2008 een einde kwam aan die rol, die hij vanaf 1991 jarenlang met verve vervulde, werd de perszaal van De Kuip omgedoopt tot de Fred Blankemeijer zaal.