Plattegrond De Kuip

Op de plattegronden hieronder ziet u de indeling van de tribunes in vakken voor bezoekers en zakelijk publiek, de ingangen, de ligging en omgeving van het stadion en de parkeerterreinen.
Route tijdens wedstrijddagen
Bezoekt u een thuiswedstrijd van Feyenoord en komt u met de auto? Aangaande personenauto’s kent het stadion beperkte parkeermogelijkheden. De beschikbare parkeerplaatsen rond het stadion (P1 t/m P4) zijn vrijwel altijd verstrekt aan genodigden en rechthouders en daardoor niet beschikbaar voor de overige bezoekers. Wel kent het stadion diverse (bedrijven)terreinen in zijn omgeving, waar na sluitingstijd en/of in het weekend, parkeermogelijkheden vrijkomen.

De parkeerterreinen P2 t/m P6 staan duidelijk aangegeven op de verkeersborden rondom het stadion. Om te parkeren op één van deze parkeerterreinen dient u in het bezit te zijn van een parkeerkaart.

De route naar het stadion is te splitsen in twee hoofdroutes, namelijk die vanuit noordelijke en zuidelijke richting. De meest voor de hand liggende afrit 24 uit de richting Utrecht/Den Haag (wijk Feijenoord) is ongeschikt om al het verkeer naar het stadion aan te kunnen. Daarom is een spreiding over andere afritten noodzakelijk om iedere bezoeker tijdig in het stadion te hebben.

Noordelijke aanrijroutes
•A16 afrit 24 (Feijenoord) kent een beperkte capaciteit en dient gebruikt te worden door de touringcars voor P-Bus en P-kaarthouders P5.
•Kaarthouders P1/P2/P3/ P4 en P6 dienen van de A16 naar de A15 te rijden richting Europoort en de afslag Zuidplein/Ahoy te nemen op knooppunt Vaanplein en daarna de borden P1- P6 te volgen via het Zuidplein.
•Overige bezoekers dienen de A16 naar de A15 richting Europoort te volgen, de afslag Barendrecht/IJsselmonde te nemen en daarna de borden te volgen naar de Olympiaweg.

Zuidelijke aanrijroutes
•De A16 afrit 24 (Feijenoord) vanuit de richting Dordrecht is een belangrijke afrit voor de touringcars naar de P-Bus locatie en de kaarthouders P5 en P6.
•Kaarthouders P1/P2/P3/ P4 en P6 dienen van de A16 naar de A15 te rijden richting Europoort en de afslag Zuidplein/Ahoy te nemen op knooppunt Vaanplein en daarna de borden P1- P6 te volgen via het Zuidplein.
•De A16 afrit 24 (Feijenoord) vanuit de richting Dordrecht is ook voor overige bezoekers uit het zuiden te gebruiken. Zij dienen te parkeren op de Industrieterreinen Stadionweg en Maaszicht.
•Wanneer deze afrit volloopt is er nog een andere mogelijkheid: A16 nabij H.I.Ambacht richting A15 c.q. A15 volgen richting Europoort naar de afrit Barendrecht/IJsselmonde en dan de borden volgen naar de Olympiaweg.

Routebeschrijving auto tijdens niet-wedstrijddagen

Parkeren Maasgebouw

Heeft u een feest, vergadering, congres of rondleiding in het Maasgebouw of bezoekt u Brasserie De Kuip? Dan kunt u uw auto gratis parkeren op P2/P3/P4 voor het Maasgebouw (aangegeven op de reguliere verkeersborden).

Parkeren Olympiazijde
Indien uw evenement in één van de zalen aan de Olympiazijde van het Stadion is, kunt u een andere route volgen om dichtbij de locatie te parkeren. Vanaf de snelweg A16 volgt u de borden Feijenoord. Bij de rotonde gaat u rechtsaf de Stadionweg op. Bij het eerste verkeerslicht gaat u linksaf naar de Olympiaweg. Vanaf hier kunt u de borden volgen naar de gratis parkeerplaatsen aan de Olympiazijde. Plan hier uw route naar De Kuip.

Parkeren fietsen
Wie tijdens wedstrijddagen op de fiets naar De Kuip komt, dient de fiets te parkeren aan de Olympiaweg. De circa 200 fietsbeugels bevinden zich links van het gebouw van Feyenoord Service & Tickets, ter hoogte van autoparkeerplaatsen P7/P8,  naast de ingang van bedrijventerrein Feijenoord.