Schoolreis en School Rondleiding

Schoolreis en School Rondleiding

Schoolreis

Feyenoord biedt leerlingen uit het basisonderwijs de kans om een unieke schoolreis mee te maken. Tijdens een leuke en leerzame rondleiding van 90 minuten ervaren ze hoe het is om als topsporter door de spelerstunnel te lopen of als trainer plaats te nemen in de dug-out of bij een persconferentie.

De leerlingen ontvangen bij hun bezoek een kijk-, luister- en zoekopdrachtenkaart. Een bezoek aan het Feyenoord Museum en een drankje zijn inbegrepen! Een leuke toevoeging aan het schoolreisje zou het (gratis) bijwonen van een training van het eerste elftal kunnen zijn. bekijk hiervoor de actuele trainingstijden (trainingen zijn altijd onder voorbehoud).

Centra voor buitenschoolse opvang zijn uiteraard ook welkom.

Reserveren is noodzakelijk en kan middels het reactieformulier.

Prijs
Alle leeftijden vanaf 25 personen € 7,50 p.p.
Inclusief certificaat en een drankje.

School Rondleiding

Voor geïnteresseerde leerlingen uit het voortgezet onderwijs biedt Feyenoord de School Rondleiding.
Tijdens deze leerzame en interactieve rondleiding van 90 minuten kom je alles te weten over de historie van Rotterdam, sportieve hoogtepunten van de club en de maatschappelijke rol van Feyenoord buiten het voetbalveld. Deelnemers komen hierbij op plaatsen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek, zoals de spelerstunnel en de dug-out. De opgedane kennis wordt getest door middel van een quiz.

Een bezoek aan het Feyenoord Museum is inbegrepen! Een leuke toevoeging aan het schoolreisje zou het (gratis) bijwonen van een training van het eerste elftal kunnen zijn. bekijk hiervoor de actuele trainingstijden (trainingen zijn altijd onder voorbehoud).

Reserveren is noodzakelijk en kan middels het reactieformulier.

Prijs
Alle leeftijden vanaf 25 personen € 7,50 p.p.
Inclusief quiz.

 

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.