Privé rondleiding

Privé rondleiding

Een personeelsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest? Vanaf 15 personen is het mogelijk een twee uur durende Privé Rondleiding te reserveren. In gezamenlijk overleg wordt bepaald op welke dag en tijdstip de rondleiding start. Er zullen geen andere bezoekers bij de groep aansluiten.

Tijdens de Privé Rondleiding brengt u een bezoek aan verschillende hoogtepunten van De Kuip zoals de spelerstunnel en het ereterras. Een bezoek aan het Feyenoord Museum is hierbij uiteraard inbegrepen. Na afloop van de rondleiding wordt de (opgedane) Feyenoord kennis getest d.m.v. de rode/gele kaarten quiz, met een leuke verrassing voor de winnaar!

Reserveren is noodzakelijk en kan telefonisch via 0900-1908 (€ 0,45 p/g). Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur. 

Prijs
Alle leeftijden € 15,00 p.p.
Inclusief quiz en een verrassing voor de winnaar van de quiz.

Starttijden
In overleg en rekeninghoudend met openingstijden en beschikbaarheid van De Kuip. 

Bezoekers die voor 18 januari 2017 een rondleiding hebben gevolgd, hebben een tegoedbon voor een gratis museumbezoek gekregen. Deze is elke zaterdag om 12:00 uur* te verzilveren tot 31 augustus 2017. 

* Met uitzondering van vakanties en evenementen

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.