Privé Rondleiding

Privé Rondleiding

Een personeelsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest? Vanaf 15 personen is het mogelijk een twee uur durende Privé Rondleiding te reserveren. In gezamenlijk overleg wordt bepaald op welke dag en tijdstip de rondleiding start. Er zullen geen andere bezoekers bij de groep aansluiten.

Tijdens de Privé Rondleiding brengt een gids je langs verschillende hoogtepunten van De Kuip zoals de spelerstunnel, de dug-out en het ereterras. Hij vertelt je de geschiedenis van en alle feitjes rondom Feyenoord. Let goed op, want na afloop van de rondleiding wordt je (opgedane) Feyenoord kennis getest d.m.v. de rode/gele kaarten quiz, met een leuke verrassing voor de winnaar!

Reserveren is noodzakelijk en kan telefonisch via 0900-1908 (€ 0,45 p/g), van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Prijs

Alle leeftijden € 15,00 p.p., met een minimum aantal van 15 personen. Inclusief quiz en een verrassing voor de winnaar van de quiz.

Starttijden

In overleg en rekening houdend met de openingstijden en beschikbaarheid van De Kuip. 

Feyenoord Museum heropend op woensdag 18 januari 2017!

In verband met het verplaatsen en verbouwen van het Feyenoord Museum is deze tijdelijk gesloten. Op woensdag 18 januari wordt het museum heropend aan de Olympiazijde van De Kuip en is het museum alleen nog te bezoeken in combinatie met een rondleiding. Iedereen die voor 18 januari 2017 een rondleiding heeft gevolgd, heeft een tegoedbon voor een gratis museumbezoek gekregen. Deze is elke zaterdag om 12:00 uur* te verzilveren tot 31 augustus 2017. 
* M.u.v. feestdagen, evenementen en vakanties.

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.