Kids Tour

Kids Tour

Tijdens de Kids Tour beleef je een leerzame en interactieve rondleiding langs het mooiste stadion van Nederland. In anderhalf uur tijd ontdek je de meest bijzondere plekken in en rondom De Kuip, terwijl een enthousiaste gids je alle weetjes en verhalen vertelt. Neem plaats in de dug-out van de Feyenoord-spelers en ervaar hoe het is om door de spelerstunnel naar het veld te lopen. Alle kids ontvangen een neklint, pen en speurboekje met daarin leuke vragen over De Kuip.

De Kids Tour is aan een maximum aantal deelnemers gebonden om een optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Indien je niet bij andere deelnemers ingedeeld wilt worden adviseren wij je een Kids Feestje of een Privé Rondleiding te boeken.

Prijs

Kinderen 5 t/m 14 jaar: € 9,50 p.p. 
Volwassenen (vanaf 15 jaar) € 13,50 p.p.
Inclusief een drankje, iets lekkers en kortingscoupon voor de Fanshop.

Feyenoord Kidsbox

Heb je trek gekregen van de rondleiding? Kom dan naar Brasserie De Kuip voor de Feyenoord Kidsbox. In de Feyenoord Kidsbox zitten frietjes, een warme snack, appelmoes en een leuke Feyenoord gadget. De Feyenoord Kidsbox is mee te bestellen bij de Kids Tours en Kids Feestjes. Volwassenen bestellen vanaf de kaart.

Prijs inclusief Kidsbox

Kinderen (5 t/m 14 jaar): € 16,50 p.p.
Volwassenen (vanaf 15 jaar): € 20,50 p.p.

Gebakje met een drankje

Is het nog te vroeg voor het Luncharrangement? Geniet dan in aanloop naar de rondleiding, een half uur van te voren, van een gebakje met een drankje (koffie/thee/fris) in Brasserie De Kuip. Dit lekkers is bij te bestellen bij de rondleiding voor €3,50 per persoon.

Bestellen kan via de knop bovenaan deze pagina. Voor meer informatie over de rondleidingen kun je contact opnemen via 0900-1908 (€ 0,45 p/g), van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Starttijden

Dag Aanvang rondleiding Aanvang lunch
Woensdag 14:00 uur 15:30 uur
Zaterdag 10:30 uur 12:00 uur
  12:30 uur 14:00 uur
  14:00 uur 15:30 uur

Feyenoord Museum heropend op woensdag 18 januari 2017!

In verband met het verplaatsen en verbouwen van het Feyenoord Museum is deze tijdelijk gesloten. Op woensdag 18 januari wordt het museum heropend aan de Olympiazijde van De Kuip en is het museum alleen nog te bezoeken in combinatie met een rondleiding. Iedereen die voor 18 januari 2017 een rondleiding heeft gevolgd, heeft een tegoedbon voor een gratis museumbezoek gekregen. Deze is elke zaterdag om 12:00 uur* te verzilveren tot 31 augustus 2017. 
* M.u.v. feestdagen, evenementen en vakanties.

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.