Instap rondleiding

Instap rondleiding

De Instap Rondleiding voert je onder leiding van een enthousiaste gids in 90 minuten door De Kuip. Je brengt een bezoek aan verschillende hoogtepunten van De Kuip zoals de spelerstunnel en het ereterras. Kom je met jonge kinderen? Dan adviseren wij de Kids Tour.

Het is mogelijk om de Instap Rondleiding te combineren met het bijwonen van een training op Varkenoord. Bekijk de actuele trainingstijden en reserveer de Instap Rondleiding die aansluit op de trainingstijd*.

Het kan voorkomen dat bepaalde locaties verhuurd of niet beschikbaar zijn om te bezoeken tijdens een rondleiding. Helaas is dit op voorhand niet altijd te voorspellen. Houd er dus rekening mee dat de rondleiding kan afwijken van de beschrijving. Ook is het goed te weten dat Feyenoord één van de weinige (grote) clubs is waarvan de spelers nog dagelijks op het stadion aanwezig zijn, omdat er geen apart trainingscomplex aanwezig is. De kleedkamer wordt dan ook dagelijks door de spelers gebruikt waardoor deze geen onderdeel uitmaakt van de rondleiding. De gastenkleedkamer wordt in principe wel bezocht.

De Instap Rondleiding is aan een maximum aantal deelnemers gebonden om een optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Indien je niet bij andere deelnemers ingedeeld wilt worden, adviseren wij een Privé Rondleiding te boeken.

Reserveren

Bestellen kan via de knop bovenaan de pagina. Voor meer informatie over de rondleidingen kun je contact opnemen via 0900-1908 (€ 0,45 p/g). Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur. 

* Het is belangrijk om te weten dat trainingen altijd onder voorbehoud zijn van wijzigingen. De technische staf kan tot op het laatste moment de beslissing nemen om niet of besloten te trainen.

Bezoekers die voor 18 januari 2017 een rondleiding hebben gevolgd, hebben een tegoedbon voor een gratis museumbezoek gekregen. Deze is elke zaterdag om 12:00 uur* te verzilveren tot 31 augustus 2017. 

* Met uitzondering van vakanties en evenementen

Ja, ik ga akkoord Dekuip.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Blijf je onze website gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies.