De Kuip & Sightseeing arrangement

De Kuip & Sightseeing arrangement

Een bezoek aan Rotterdam is niet compleet als je niet alle hoogtepunten van de stad hebt gezien en nog belangrijker, als je De Kuip niet hebt betreden. Alle belangrijke en bijzondere bezienswaardigheden van Rotterdam worden samengebracht in het De Kuip & Sightseeing-arrangement.

Je bezoek begint natuurlijk in De Kuip, hier vertelt onze enthousiaste gids je alles over Feyenoord en De Kuip terwijl je de meest bijzondere plekken van het stadion bezoekt. Voel dezelfde spanning als een Feyenoord-speler wanneer je in de spelerstunnel staat, ruikt het gras van het beste veld van Nederland en sta in het Feyenoord Museum oog in oog met de belangrijkste prijzen uit de clubhistorie.

Nadat je in De Kuip je voucher voor de Sightseeing Rotterdam hebt ontvangen, start je ontdekkingstocht door de Rotterdamse binnenstad. Tijdens een Sightseeing tour van circa 75 minuten kom je alles te weten over de meest bijzondere plekken en architectuur van Rotterdam. De sightseeing tour wordt in verschillende talen aangeboden.

Prijs
 

 • Kinderen 5 t/m 14 jaar:
  € 15,00 p.p. 
 • Volwassenen (vanaf 15 jaar):
  € 23,50 p.p.
 • Inclusief een kortingscoupon voor de Fanshop
Bekijk het arrangement

Starttijden
 

Dag

Aanvang rondleiding

Zaterdag

10:30 uur

 

12:30 uur

Goed om te weten:
 

 • Een bezoek aan het Feyenoord Museum is inbegrepen bij het De Kuip & Sightseeing-arrangement.
 • Vervoer naar de Sightseeing Rotterdam bus is op eigen gelegenheid. Houdt rekening met circa. 30 minuten reistijd. 
 • De kleedkamer van Feyenoord wordt niet bezocht tijdens het De Kuip & Sightseeing-arrangement, de gastenkleedkamer wél. 
 • Ben of kom je met een rolstoelgebruiker? Dan adviseren wij de Mindervaliden tour.

Bekijk het arrangement